BoBo Türk Mü oluyor?

icemen

New member
Reaction score
0
Beşiktaş, sezon başında sözleşmesini askıya aldığı Delgado`yu devre arasında yeniden takıma dahil etmeyi düşünüyor...

Sezon başında sakatlığı sebebiyle mukavelesi altı ay askıya alınan Arjantinli futbolcunun yeniden takıma dönmesiyle şu anda yabancı kontenjanı dolu olan Siyah-beyazlı ekibin bir yabancı futbolcusuyla yollarını ayırması durumu söz konusu oldu.

Ancak Siyah-beyazlı takımda forma giyen sekiz yabancı oyuncudan hangisinin takımdan gönderileceği konusu henüz netlik kazanmadı. Siyah-beyazlı teknik heyet ve yönetim, bu konuyla ilgili olarak henüz kesin bir karar veremedi. Bu durumda Beşiktaş yönetiminin 4 yıldır Siyah-beyazlı formayı giyen Brezilyalı oyuncu Bobo`yu Türk vatandaşı yapması gündeme geldi. 2006 Ocak ayında Brezilya`nın Corinthians kulübünden önce kiralanan, sonra da bonservisi alınan Bobo`nun Türk olabilmesi için bir yıl daha Türkiye`de oynaması gerekiyor. Bu durumda da Bobo`nun Brezilya A Milli Takımı`nda da oynamaması gerekiyor.

-KARAR BAKANLAR KURULU`NA BAĞLI-

Ayrıca bu süreyi doldurmayan oyuncular için Bakanlar Kurulu`nun vereceği bir kararla Bobo`nun Türk futbolcu statüsünde oynanması sağlanabilecek.

Eğer şartlar Bobo`nun Türk vatandaşı olmasını sağlarsa, Brezilyalı oyuncunun devre arasından itiraben Türk oyuncu statüsünde oynaması sağlanacak. Bobo`nun da bu durumu kabul edip etmeyeceği Beşiktaş Kulübü yönetimiyle yaptığı görüşme sonrası belli olacak.

Bobo, Brezilya U-21 takımında forma giymiş, 2008 Şubat ayında da Brezilya ile İrlanda arasında oynanan A Milli Takım maçına çağırılmıştı. Ancak Bobo bu maçta forma giymemişti.​

haber1903

Türk olursa iyi olur. Milli takıma bile çağırırlar walla :)

Adı da BaBa olsun :melek

Nobre'den, AureLio'dan Daha FazLa Yarar SağLar Çok İsterim Türk OLmasını.
Tabata Efendi Ne Yapacak Yönetim Ne Yapacak Onu Merak Ediyorum.

Geri