Bobo Huzursuzluğu

herroli

Türkoğlu Türk
Reaction score
0
Yürüyelim Ural'a Altay'a doğru,Tuna'dan Hazar'a do
Olympiakos'a transferi gerçekleşmeyen Bobo'nun, yönetimimize tavır aldığı iddia ediliyor.​

2wri5nn.jpg

Olympiakos takımıyla el sıkışan, ancak bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlanamadığı için transferine izin verilmeyen Beşiktaşlı Bobo'nun, yönetimimize tavır aldığı iddia ediliyor.

Brezilyalı golcü dizindeki ağrıları bahane ederek iki gündür idmanlara çıkmıyor. Bu durum takımda huzursuzluğa neden olurken, yönetimin konuyla ilgili olarak teknik direktör Mustafa Denizli'den rapor istediği bildirildi. Bobo'nun ise yakınlarına, “Takımda ücret konusunda büyük adaletsizlik var. Geçen sezonun yarısını sakat geçiren Nobre ve Delgado'nun ücretlerine büyük zam yapıldı. Ben geçen sezon hem ligde hem kupada şampiyonluğu getiren golleri atmama rağmen iyi para alamıyorum. Nobre kalmam için baskı yapıyor ama ben istediğim parayı vermeye hazır olan Olympiakos'a gitmeye kararlıyım” dediği konuşuluyor.

Gidene ısrar edip takımda bırakmak nedir.. bu işi en iyi a.wenger ve a.ferguson yapıyor.. iyi para vediklerinde vazgeçemeyecekleri oyuncu yok

Bobo' ya iyi para verseler zaten gönderilecek. hep de yabancı topçular da para muhabbeti çıkıyo Türklerin gözünü seveyim adamlar parayı ikinci plana bırakıyolar önce takımın başarısı diyolar.

ßurdaki oLay Çok FarkLı İnanın ßana Para DeqıL.. ßir Gün AçıkLarım Sizede... MaaLesef YönetımLe iLqiLi..

ben bu haberin samimiyetine inanmıyorum olmp. mevzuunda bobo dediki isterseniz bu takıma giderim ama beni göndermeyin gelecek sezon 15milyon€ kazanın dedi yönetim boboya tavır aldı işi yokuşa sürüyor gibisinden ha bobonun hastası değilim ama gerçekten 10milyondan aşağı satarsak üzülürüm ... adam klübün menfaatini düşünürken klüp kendi menfaatini düşünmüyor... ama şöyle bişey var mustafa denizlinin boboyu istediğini sanmıyorum ben çünkü denizli için yırtıcı forvet lazım yırtıcı forvet = nobre-batugol (holosko) 4-3-3 ün ön 3lüsünün ortası nobre sağı nihat solu batu off offff gol yağmuru olur şerefsizim ...

Bobo kalırsanda çok sevinicez zaten.
Nobre - Holosko - Nihat - Batuhan olursa zaten seni aramıcaz.

Kaynaga Tıkladıgımda Aradıgınız Sayfa Ya Da ıcerık Bulunamıyor Mesajı Gelıyor !!!

Geri