Bobo : "Bu Sene Kral Benim"

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
25667.jpg

Olympiakos ve W. Bremen'e transferi gerçekleşmeyen forvet çıtayı yükseltti.

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo, Porto maçından sonra iddialı konuştu. Olympiakos ve Werder Bremen'den transfer teklifi aldığını doğrulayan ancak siyah-beyazlı takımda kalmaya karar verdiğini belirten sambacı, "Transferde hem benim hem de kulübümün kazanacağı formüle 'evet' demiştim. Olmadığına göre kaldığım yerden devam edeceğim. Bu yıl Süper Lig'de gol krallığını istiyorum" dedi. Geç form tutuğunu belirten Bobo, "Bu, fiziksel yapımdan kaynaklanıyor, şu an hazırım" diye konuştu.

Kaynak

vifx3p.gif

# HackHell Besıktas Team #

İnşallah King Bobo Olur Çünkü İyi Bir Oyuncu Beşiktaş`a İyi Ve Yararlı Bir Oyuncu

Heh şöyle Bobo.
Artık aklını sadece futbola,Beşiktaş'a ver.
Yeni sezonda ilk golünüde yarın bekliyoruz Bobo.
Aynı İzmirdeki gibi :D

boşver abicim sen w.bremen'i, olympiakos'u..hangisi beşiktaş'tan büyük ki..varmı onlarda böyle taraftar..sen yüreğinle oyna biz senden krallıkta istemiyoruz..sen yüreğinle oyna biz seni başımızın üstünde taşırız..yeterki sen bildiğimiz bobo gibi oyna...

bizim takımda adam oldun bobo ve olduğunu kafa karışıklarını aşarak yeniden bize ispat et..

Hadi bakalım
Guizayı da iddialı görüyorum ben bu sene ama

kral olmaya gerek yok beşiktaşlılığını göster yeter

Belli bi form çizgisinin altına düşmesinde önemli olan o Beşiktaşta çok golcü var Nobre de kral olcam dedi bu sene bakalım bencillik yapıpta pozisyonları yemesinlerde takım oyunu oynayıp mücadeleye katılıp hırslı oynasın yeter

bobo yetenekli futbolcu
idialı konuşmakta çok erken
lig başlasın belli olur.

Geri