bjkemal
''ѕσ¢¢єя ѕüρєяѕтαя''
- Reaction score
- 0
Beşiktaşımızın Genel Menajeri Sinan Engin, futbolcularımızı sahiplenirken Fenerbahçe’nin yeni transferi Güiza’ya göndermede bulundu. Transferi kapadıklarını, bundan sonra yeni oyuncu almayacaklarını vurgulayan Engin, yıldız futbolcu transfer etmedikleri yolundaki eleştirileri de Güiza örneğini vererek yanıtladı. Beşiktaş’ta zaten birçok yıldız bulunduğunu savunan siyah-beyazlı yönetici, “Yeni transferlerimiz de bize göre büyük yıldızlardır. Fenerbahçe’nin aldığı Güiza’yı kim tanıyordu? O kadar para verdiler ama bana göre yıldız bir oyuncu değil. Bizde oynayan Delgado, Holosko ve Bobo, Güiza’dan daha büyük isimlerdir” ifadesini kullandı.
‘Bobo kadar aktif değil’
Kadrolarında yer alan Bobo’nun Güiza’dan üç gömlek daha iyi futbolcu olduğunu ifade eden Sinan Engin sözlerini şöyle sürdürdü:
“Menajerler sürekli Bobo’nun aklını karıştırıyor. Ama o bize, Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünmediğini, yeni sezonda bambaşka bir Bobo seyrettireceğinin sözünü verdi. Güiza da iyi futbolcu ama Bobo kadar aktif değil.”
İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman’ın af olayına da değinen Sinan Engin, bu futbolcularla ilgili kararı teknik heyetin değil, yönetimin alacağını belirtti.
Kaynak: Milliyet
Arkadaşlar haber kolpaymış sorry
-ENGİN: ''GÜİZA-BOBO KARŞILAŞTIRMASI YAPMADIM''-
Beşiktaşımızın Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, bugün basında kendi adı kullanılarak yapılan Güiza-Bobo karşılaştırmasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Engin'in açıklaması şöyle:
''Şahsım tarafından ne yazılı, ne de görsel basına böyle bir açıklamam olmamıştır. Ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin de gerçek olmayan böyle haberleri kaynak göstererek şahsımla ilgili yaptığı açıklamaların şık olmadığını düşünüyorum. Ayrıca kişisel bir yayından dolayı Beşiktaş Kulübü ve camiasının isminin karıştırılması etik olmamıştır.''
Kaynak: AA
‘Bobo kadar aktif değil’
Kadrolarında yer alan Bobo’nun Güiza’dan üç gömlek daha iyi futbolcu olduğunu ifade eden Sinan Engin sözlerini şöyle sürdürdü:
“Menajerler sürekli Bobo’nun aklını karıştırıyor. Ama o bize, Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünmediğini, yeni sezonda bambaşka bir Bobo seyrettireceğinin sözünü verdi. Güiza da iyi futbolcu ama Bobo kadar aktif değil.”
İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman’ın af olayına da değinen Sinan Engin, bu futbolcularla ilgili kararı teknik heyetin değil, yönetimin alacağını belirtti.
Kaynak: Milliyet
Arkadaşlar haber kolpaymış sorry
-ENGİN: ''GÜİZA-BOBO KARŞILAŞTIRMASI YAPMADIM''-
Beşiktaşımızın Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, bugün basında kendi adı kullanılarak yapılan Güiza-Bobo karşılaştırmasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Engin'in açıklaması şöyle:
''Şahsım tarafından ne yazılı, ne de görsel basına böyle bir açıklamam olmamıştır. Ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin de gerçek olmayan böyle haberleri kaynak göstererek şahsımla ilgili yaptığı açıklamaların şık olmadığını düşünüyorum. Ayrıca kişisel bir yayından dolayı Beşiktaş Kulübü ve camiasının isminin karıştırılması etik olmamıştır.''
Kaynak: AA