Boş cd ye dolu diyen dvd rom

X_L

New member
Reaction score
0
Xp format cd kopyalicam fakat kopyalicam cd yi neroya kaydediyorm boş cd takın diyor yeni aldığım kim bilir kaç boş cd taktım ama hepsine dolu diyor 4.7 gb lik boş dvd ye 3.2 gb lik veriyi yazdıramıyorum kafayı yemek üzereyim yardım edin ( cd rom düzgün çalışıyor ) ayarlardan olabileceğini düşünüyorm ltfn yardm edin

öncelikle dvd writer mı yoksa cd writer mı bozuk onu anlayamadım.ayarlardan değil de dvd writer ın eski ise firmware güncellemesi gerekebilir.genelde dolu olanlar boş görülür ama bu daha çok firmware ile ilgili gibi...

yoq ya eski falan deil daha yeni aldm casper 4 çekirdek bilgisayar

Nero Burning Rom'un Ayarı İle KaynakLı O kardeşim Kalıbı Yazdır Demeden Önce Kayıt Aygıtını Doğru Seçtiğine Emin OL Orda Üst Menülerden Birinde GÖreceksin Zaten Bende Aynı Problemden Kafayı Yemek Üzereydim

yoq ya eski falan deil daha yeni aldm casper 4 çekirdek bilgisayar

doğrudur nero ayarlarından olabilir.nero yu yıllarca kullandım ama böle bi sorunla karşılaşmamıştım şimdi ashampoo kullanıyorum bi sorun yok...

hyperion dedin yere bi bakayım

Nero Burning Rom'un Ayarı İle KaynakLı O kardeşim Kalıbı Yazdır Demeden Önce Kayıt Aygıtını Doğru Seçtiğine Emin OL Orda Üst Menülerden Birinde GÖreceksin Zaten Bende Aynı Problemden Kafayı Yemek Üzereydim

kayıt aytıgı dedin noluo ayrıntılı tarf edermsn

yani kayıt aygıtı dediği şey orda senin dvd yazıcı markan falan yazar yada image falan filan yazar neroyu unuttuğumdan bu kadarı aklıma geliyo...

Şöyle Tarif Edeyim Kardeşim Kalıp dosyasını Tıkladıktan Sonra Nero burning Rom açılır Sen Direkt Yazdır Dersen Ya Lütfen Orjinal Diski Yerleştirin Der Yada Boş Bir Disk Yerleştirin Der Yazdır Demeden Önce Orda Üstteki Seçeneklerden Senin Dvd Sürücünü Gösterirsen Tam Adını Hatırlamıyorum O Menünün Adını Umarm Yardımcı Olmuştur

Geri