Bnm 3 Sorum Var Bilen Yardim Etsin Lutfeeen !!!

DeGraw

New member
Reaction score
0
Ben lafı fazla uzatmadan direk sorularımı sorayım.Arama yaptım ama bulamadım.
1-)Windows'um(PRO)etkinleştirme istiyor nasıl yapacağım ?
2-)PCmde Administrator we kendi kullanıcım wr ama pc mi actigim zmn kullanıcı sormadan direkt olarak administrator hesabina girio onu nasil gecirebilirim ?
3-)Airtires RT-102 model modemim wr buna ayrı bir port acmak istiyorum nasıl yapacagım ?(Gercek port,lan port ve lan ip tam olarak ne anlama geliyor)
Server kurdum ip adresim dinamik hamachi ile oynayacagiz ama port u yonlendirmem gerekiyormus onun için yapmaya calışıyorum bilen wrsa lutfen sölesin...

Bunları cok aradim hem burda hem baska sitelerde ama bulamadim bilen wrsa lutfen yaprdim etsim simdiden tesekkur ederim...

TESEKKUR BOYNUMUZUN BORCUDUR !!!

3. soruna yanıt: 192.168.2.1 adresinden modeminin menüsüne ulaşabilirsin burdan NAT yazan yerden port yönlendirme sekmesine git ordan port açabilirsin.

1.sorunda etkinleştirmekten kastın orjinal yapmakmı?

bak 1 de yapman gereken baslat-tüm programlar-donatılar-sistem araçları-windows etkinleştire tıkla Orjinal cd yüklü ise tabiyki bi pencere acılır orada net üzerinden ve telefonla etkinleştirmek var sen neti sec o etkinleştirsin karısma ama xp in orj cd değil korsansa crack var bulman lazım ara bulursun
2 Başlat-denetim masası-Kullanıcı hesaplarına gir eğer ki administratoru kullanmıosan oradan sıl onu ve sonra senın kullanıcı adına bak kapalı yazıyormu yazıyorsa tıkla etkınlestır sonra onayla cık he ben admınstrator kaldırmıcam dıorsan da kendı kullanıcı adın kapalımı acık mı dıe bak kapalıysa ac duzelır
3 modemının kullanıcı kıtapcıgında yazar modem panelının ıp sı bende 10.0.0.2 modemden modeme deısır bu neyse kullanıcı kıtapcıgından bak bu ıp ye gır orada türlü türlü secenekler var kurcalarsan bulursun ve istediğin portu acarsın

:slap Aslında bulamadım:help
Kullanıcı hesaplarına girince administrator dan girince gorunuo sadece administrator hesabı diger bi kullanıcıdan gorunmuyor...
Etkinleştirme için 25 haneli kod istiyor ama bnde yok baska 1 xp cdm daha war ama onla format atarken c yi silmiyor bu bolum format için gerekli dosyaları içeriyor dio.
Port yonlendirmeyi biliom ama "LAN PORT" we "GERCEK PORT" die 2 sey wr onların ne oldugunu bilmiyorum... :hhman

Geri