BM'den İsraiL'e kınama geLdi

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
BM Güvenlik Konseyi, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısını kınadı.

bmgk.hmedium.jpg

Türkiye'nin talebi üzerine acil olarak toplanan BM Güvenlik Konseyi, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere müdahalesini kınadı.

Yaklaşık 12 saat süren kapalı danışma toplantısında kabul edilen başkanlık bildirisinde Konsey, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere uluslararası sularda yaptığı askeri operasyon sırasında güç kullanımı sonucunda insanların hayatını kaybetmesinden ve yaralanmasından büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

İsrail tarafından tutulan gemilerin ve sivillerin derhal bırakılması talep edilirken, acil, tarafsız, güvenilir ve şeffaf soruşturma yapılması çağrısında bulunuldu.

Konsey, en az 10 kişinin hayatını kaybetmesine, çok sayıda kişinin yaralanmasına yol açan eylemleri kınadığını ve ölenlerin ailelerine başsağlığı dilediğini kaydetti.

Ekli dosyalar

• bmgk.hmedium.jpg
    bmgk.hmedium.jpg
    29.8 KB · Görüntüleme: 458
Laf Olsun Torba Dolsun Edebiyatı,
BM Ne Zaman Yaralı Parmağa .....miş.
Kosova'da Sırplar Tarafından Soykırım Yapıldığındada Kimsenin Sesi Çıkmamıştı Türkiyeden Başka.

alın o kınamanızı müsait bir yerinize

İcraat nerde ? Gerçekten de laf olsun. Ulan siz bizim millete ne zaman önem verdiniz? Türk dediniz canımızı çıkardınız be. Türk'ün Türk'ten başka dostu yok arkadaş. Hepsinin soyuna kibrit suyu

kınama gelmişmiş.

bm den kınama gelse nolacak gelmese nolacak.

tüm dünya kınasa ne olur ki.

adamlar takarmı.anca rest çekip belli bi süre yada tamamen ilişkini kesersen o zaman anlarım

ama bu işler böle kınama ile falan olmaz...

aman da aman, birleşmiş milletler israil'i ayıplamıs.
ne kadar da etkileyici. israil herkesin yüzüne nasıl bakar simdi bu utancla?

Forumda Bile BM Güvenlik Konseyi Üyesi ( Geçici ) Olduk diye Havai Fişek Fırlatma İmkanı olsaydı kutlama yapacaklar Şimdi kararı neden Eleştiriyorlar ?
Onların buna Hakkı yok .

BM dediğiniz olay Bir Saçmalıktır .
Türkiye'Nin bu birleşimde olmasınında Gereği yoktur .
Sebebi ise Türkiye'nin Veto hakkı yoktur .

Bu Karar Bağlayıcı Karardır .
İmzalı bir yazı Gönderirler BM Sekreterliğinden İsrail'i kınıyoruz Altta Genel Sekreter İmzası.
bak birdaha yapmayın .

Yaramaz çocuklara uyarı yapılır ya işte ondan .

Recep Bey BM Güvenlik Konseyine 1 Yıllık üye olduk diye böbürleniyordu .
Bizde soruyorduk ne işe yarıyo bu BM diye .

Demekki Kınama yazısı yazan bir Oluşummuş .

Ben 10 kilo kına alıp gönderirim İsrail'e
Kınama yazısını okurken biryerlerine yaksınlar .
:thumbdown:

Eğer Başkasının Masasında Oynuyorsan Ki ( Türkiye ) Öyle
Oyun'u Kuralına Göre Oynayacaksın,
Tayyib Erdoğan Oyun'u Kuralına Göre Oynuyor,Kendine Göre Değil,
Dış Kapının Mandalları Her Zaman Olacakdır.

Geri