bluetooth programı

B@N

New member
Reaction score
0
arkadaşlar artık telefonlara bluetooth ve kızılötesi yüklenebiliyormuş ama ücreti biraz pahalı imiş 30-40 milyon civarı genede siz bilirsiniz ben duyurayım dedim

ben duymuştum öle bişi ama yalan olma ihtimalide varmış

yaw bluetooth bir devre olması lazım herhalde parça takıyor olması lazım ??

bluetooth ve kızılötesi donanımdır. yazılımla halledilemez. ufak tefek bi parca olmadıgı için sonradan telefona dahil edilemez bence, edilirsede asagıdaki gibi olur :)

m_y' Alıntı:
bluetooth ve kızılötesi donanımdır. yazılımla halledilemez. ufak tefek bi parca olmadıgı için sonradan telefona dahil edilemez bence, edilirsede asagıdaki gibi olur :)

hehehehe bu fotoyu ben vermiştim işmdi cuk diye yerine oturmuş :)

ahahahaha ne gusel bişeymiş o foto!!ayrıca onu kim soolediyse helal yani :)

ama bluetooth bi donanımdır yani bişeyler yapmayla halledilemez hem öyle bişey olsa dahi telefondan daha pahalıdır benden söylemesi

arkadaşlar ben bilgisayar ve elektronik öğretmeniyim size temin ederim ki bluetooth yada kızıl ötesini yapıp telefona takmak ve bu donanımı telefona tanıtmak oldukça pahalıya maal olur, bu yüzden böyle şeylerle kafanızı karıştırmayın gidin bluetooth lu yada kızıl öteli orjinal bir telefon alın...

öle bişe olsaydııı blutooth die cihazı çıkarmaslar alırken kutuda verirlerdi içinde olarak

oyle bisey olsa saten cep saticilardar koseyi donerdi ve her yerde satilirdi ilk defa senden duyorum

Geri