Bluetooth ile hack

Reaction score
0
Ben henüz programı kullanmadım.Ama kullanan arkadaşlarım çalıştığını söylüyorlar.Bunu cep telefonunuza atıp kurun.Karşıdaki telefondan onay almaya gerek yok.Önce kendi aranızda arkadaşınızla deneyin.Çalışmazsa ya siz çalıştıramıyosunuzdur ya da program çalışmıyodur.Program çalışmıyorsa kusura bakmayın.Ama dediğim gibi kullanan arkadaşlarım var,meyvelerini toplayan da

http://rapidshare.de/files/4858653/bloover.rar.html

ben linke girdim ama "dosya bulunamadı" yazıyo :(

arkadaşlar açlıştıran varsa bilgi versin enazından hangi telefonlara oluyor.java ve simbian ? eğer açışırsa mükemmel olur valla ......

çalıştığından emin değilsen vermeseydin dostum,
pro nun daha tam olarak ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını bile bilmiyorsun,
gerenkk yoktu böle birşeye

fofer' Alıntı:
çalıştığından emin değilsen vermeseydin dostum,
pro nun daha tam olarak ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını bile bilmiyorsun,
gerenkk yoktu böle birşeye
haklısın ama paylasmak ıstedım

dostum ne olduğu belli değil sakata gelmiyel im o açıdan söyledim neden verdin diye, eğer tel e kuran arkadaşlar varsa cevap yazarsa sevinirim

Ben bu programi, daha öncede yüklemistim, bu yeni versiyonu, eski versiyonu gibi calismiyor, bosuna denemeyin, hangi tele denediysem hic birine giremedi. indirmeye degmez, bu arada rapid yine belese account veriyo üc gülük

fofer' Alıntı:
dostum ne olduğu belli değil sakata gelmiyel im o açıdan söyledim neden verdin diye, eğer tel e kuran arkadaşlar varsa cevap yazarsa sevinirim
yok sakata gelme dıye bısı yokbıldıgım ıcın dıyorum babamın tele kurmustuk

bunu baska telefona yollıyınca noluyo, napıyo telefona

ben bunu ciddi olarak araştırdım denedim. Hiçbir telefona giremiyor. Program sadece bluetoothdan paylaşım yapmak için yapılmış. Kullanıcı onay veremeden kesinlikle giremezsin. Hatta çoğu zaman bulduğu telefonla irtibata giremediği bile oluyor. Diğer telefona hiçbir uyarı yollayamıyor yani. Yani boşverin

yeni symbianlarda işe yaramıyo ama eskilerinde çalışıyo
1 yıl önce falan kullanıyordum bunu :) bi anda o günlerim geldi aklıma

bende cok ugrastım bu pro ile ama bi işe yaramadı galiba eskiden bluetoothda bi acık varmıs simdi kapatmışlar ondan calışmıyo olabilir

Geri