bluetooth ile cepten internet

acevik

New member
Reaction score
0
Merhaba Benim aklıma bişey geldi, sizlerle paylaşmayı ve yardım istemeyi düşündüm Sorun şu;
Kablonet var evde ve 7610 bir telefonum. netfront programı ile gprsden web'e bağlanılabiliyor ama bildiğiniz gibi çok pahalı. Pc'den internet paylaşımı olabilirmi? Telefonu modem gibi kullanıp Bilgisayarı intrernete bağlayabiliyoruz. Ya tersi ?
Şimdi ne gerek var diyen olabilir ama Yattığın yerden cepten internet fenamı olur?

pocket pc lerde connect via desktop diye bi özellik war... symbianlarla da olabilir belki
güzel düşünmüşsün arkadaşım...
ben windows CM 2002 ve 2003 için yapabiliorum... symbian için de olursa süper olur :cool:

sanmıyorum ama pocket pc ler oluyo tabiki...

program yazan varsa buyursun :)

aslında evet...
ilk önce örnek olarak nokia nın kendi bağlantı şemasını inceleyebiliriz...
hmmm... bakmak lazım...
hackhell adıyla :D süper olur

pocket pclerde wıfı war bluetootla ılgısı yok

Ben bişeyler buldum sonuda ama kopyalayamıyorum resimli anlatım var başka bir forumda linkimi yapıştırmalıyım (Tamamen Alıntıdır.) Kural ne?

sen kopyala yapıştır reklam olmasın ve de alıntıdır yaz abi :cool:
bu arada berk ben motorola mpx le kızılötesi üzerinden 256 k bağlantı çektim ... bu mpx220 de bluetooth la da yapılabiliyor ...

Pek kimse ilgilenmedi ama ben son olarak daha kolay bir yöntem buldum uyguladım ve başardım (Alıntı tabiki )

İşte Ayarlar:

Telefonda yapmanız gerekenler:

1. Ayarlara girin.
2. Bağlantı, sonra erişim noktalarına gidin.
3. Seneçeneklerden Yeni Erişim Noktası -> Varsayılan Ayarları Kullan.
4. Oluşturacağınız yeni Bağlantı Noktasında şunları yazın.
Bağlantı Adı : İstediğiniz bir şey yazın.
Veri Taşıyıcısı :GPRS
Erişim Noktası Adı : Bluetooth cihazının adı. (Bunu doğru olarak girmeniz çok önemli)
Kullanıcı Adı : Yok
Doğrulama : Normal

Bilgisayarda yapmanız gerekenler:
1. Önce bilgisayarınıza PcSuite programını kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
2. Denetim masasındaki Bluetooth Aygıtlarına tıklayın.
3. Com Bağlantı Noktaları sekmesine tıklayarak yeni bir Com Bağlantı Noktası ekleyin.
4. Saatin yanında görülen simgeden bu eklediğiniz bağlantı noktasını seçin. PcSuite telefonunuzla bağlantı kurduğunda simgenin değiştiğini göreceksiniz. Bunu yapmadan önce telefonunuzun bluetooth özelliğini aktif etmeyi unutmayın.

Telefonunuzda oluşturduğunuz erişim noktasını Opera, Agile Messenger, WirelessIRC gibi programlara tanımlayarak evde, ofiste, işte, okulda bedava internete bağlanabilirsiniz.

Belki birilerine lazım olur saygılar...

acevik' Alıntı:
Pek kimse ilgilenmedi ama ben son olarak daha kolay bir yöntem buldum uyguladım ve başardım (Alıntı tabiki )

İşte Ayarlar:

1. Ayarlara girin.
Erişim Noktası Adı : Bluetooth cihazının adı. (Bunu doğru olarak girmeniz çok önemli)

1. Önce bilgisayarınıza PcSuite programını kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
3. Com Bağlantı Noktaları sekmesine tıklayarak yeni bir Com Bağlantı Noktası ekleyin.
4. Saatin yanında görülen simgeden bu eklediğiniz bağlantı noktasını seçin. PcSuite telefonunuzla bağlantı kurduğunda simgenin değiştiğini göreceksiniz. Bunu yapmadan önce telefonunuzun bluetooth özelliğini aktif etmeyi unutmayın.

Telefonunuzda oluşturduğunuz erişim noktasını Opera, Agile Messenger, WirelessIRC gibi programlara tanımlayarak evde, ofiste, işte, okulda bedava internete bağlanabilirsiniz.

evet bu yöntemle girilebiliyor

matnıklı yöntemler..
teşekkürler..

acevik' Alıntı:

İşte Ayarlar:

1. Ayarlara girin.

bu yöntemle giren arkadaş varmı acaba girdiyseler telefonun modeli nedir acaba

evet yazmadan önce denedim hem 7610 hem 6600 ile

6630 da olur mu teşekkürler

ya bu erisim noktası adına telefonun bulutut adınımı yoksa bilgisayarınkinimi yazalım ?

Geri