Bleach Şu ana kadar ki en iyi animelerden biri ve hala yayınlanıyor

yusuffffff

New member
Reaction score
0
BLEACH
Bleach.jpg

Tanıtım:

Kurosaki Ichigo 15 yaşında normal bir öğrencidir, ancak ölülerle iletişim kurma becerisine sahiptir. Ichigo'nun babası ve kardeşleri aileye ait bir klinik işletmektedirler.

Birgün, shinigami(ölüm tanrısı) olan Kuchiki Rukia, Ichigo'nun odasına camdan girer ve Ichigo'nun onu görebildiğine çok şaşırır. O anın kargaşasında çevreye gelen hollow(kötü ruh) ile dövüşürlerken, Rukia güçlerini Ichigo'ya geçirir. Shinigami güçlerini alan Ichigo, Rukia ile beraber hollow'ları yok etmeye başlar.
bleach.jpg

bleach0001.jpg

bleach.jpg

Anime_Bleach_Resimleri.jpg

Bütün bölümleri burdan
BLEACH TÜM BÖLÜMLER
Alt yazılar burdan :
ALT YAZI

Ben bütün bölümlerini izledim kesinlikle herkese tavsiye ederim süper bir anime ve hala yayınlanmaya devam ediyor. İşte manga serisi. Dili ingilizcedir.
BLEACH MANGA

Zaraki tam psikopat ya :D hatırlıo musun ichigoyla olan o müthiş savaşlarını :D kovalamaya başlıodu bi de savaşalım die :D + benm favorim de Ukitake Juushirou :)

bakalım kaliteli anime izlemeyeli baya oldu emeğine sağlık devamını bekleriz

resimlerden birinde grand theft auto havası sezdim :)
izlemek gerek bunu ama cok fazla link war. sonraya kaldı :/

zaraki sayko adam bakiyo kendinden guclu ise dovusmeye deger ise herkesten once daliyo :p bide onun kel bi yardimcisi var oda manya aralarinda ki iletisim harika :

Benim animeye ilk basladıgım seridir bleach....ama fillerlarda baya sacmalıyolar...mangasını tavsiye ederim zaten son 5 tanesi bombaydı..

bence animeler bu kadar uzatılmamalı tadında bitmeli...

1. dostum anime mangadan uyarlamadır mangasında olmayan bagzı olaylari animede görmek mümkün , çünkü adamlar 20 dk yı doldurmalılar ki diziyi tv ye versinler .
2. dostum manga ne kadar uzunsa anime o kadar uzun olur narutonun ben 1. mangasını bitirdim 222 bölüm müydü neydi 2. mangasını da izliyorm japonyada cıktıkca tabi .. 2. manganın 400 uncu bölüm cıktı die biliorm xD yani anime en az 400 bölüm olacak ve her bölümünü izliycem xD

Benimde en sevdim anime BLEACH en sevdim kişi
Abarai Renji gerci kaptan değil ama böyle giderse yakında olur

ncdb5.png

2rypxy8.jpg
[/CENTER]

en iyilerden biri ama en iyisi naruto. Ama en sıkı soundtrackler bleach te.

o kel yardımcı dediğin madarame ikkaku sadece 3rd seat. ichi bi güzel dövüyo onu. ama onun bankai si renjiden çok daha iyi. kenpachinin asıl yardımcısı pembe saçlı küçük bir kız velet. Ama hiç dövüşürken görülmedi. kenpachi nin kuyruğu kendisi. sanırım adı yachiru idi

renji kaptan felan olamaz halen byakuya dan dayak yiyo büyülere ihtiyaç olmadan.

animelerde gördüğün her fazlalık fillerdır ve orjinal değildir ama her anime mangalardan çıkma değildir Bknz . Dragon Ball serileri

mesela naruto 476. bölümü çıkıcak manga da ve anime de 220+ 140 çıkıcak. + lı yazıyom çünkü 2. parça serisi shippuuden olarak biliniyo. 220 nin yarısından biraz daha azı filler yani manganın extrası. yani 476 bölümlük manga aslında 250 bölüme sığdırılınabiliyo.

ama başka bir örnek one piece 570. manga bölümü 420+. anime bölümü yani oran animeye göre değişiyo. mesela bleach de çıkan 18 sayfanın yarısı yazısızdır ztn. (olsa bile çooook az)

Geri