BlackBerry 7.1 ile Tanışın

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Bu yıl Tüketici Elektroniği Fuarı’nın (CES 2012) BlackBerry® standında (Güney Holü Stand no 30326), BlackBerry® 7 akıllı telefon kullanıcılarını geniş bir yazılım güncelleme çeşitliliği bekliyor. Research In Motion (RIM) BBM™ (BlackBerry® Messenger), BlackBerry® Traffic™ ve BlackBerry® Travel™ uygulamalarının güncellemelerinin yanı sıra yeni BlackBerry 7.1 işletim sistemini (OS) de tanıtıyor. Yeni işletim sistemi ve uygulama güncellemeleri, anı yakalamayı ve paylaşmayı daha da kolay hale getiriyor.

BlackBerry 7.1 gelecek birkaç hafta boyunca tüm dünyadaki operatörlerle sunulacak. BBM, BlackBerry Traffic ve BlackBerry Travel’e ise BlackBerry® App World™ üzerinden ulaşılabilecek.

blackberry-71.jpg

BlackBerry Curve 9360 veya 9380 kullanıcıları, BlackBerry 7.1 OS güncellemesi ile FM radyo gibi hoş bir sürprizle de karşılaşacaklar. FM radyo halihazırda entegre edilmiş olarak gelen Curve 9360 ve 9380 modelleri BlackBerry 7.1 işletim sistemi ile kullanıcılara yerel FM radyo istasyonlarının keyfini çıkarabilecekleri bir uygulama sunuyor. FM radyo kullanımı bir data planı gerektirmez ya da var olan planınızı kullanmaz.

BlackBerry 7.1 işletim sistemi güncellemesi hakkında daha fazla bilgi için BlackBerry - BlackBerry 7 OS - BB7 - New BlackBerry 7 for the new Torch, Curve, & Bold - US adresi ziyaret edilebilir. BBM, BlackBerry Traffic ve BlackBerry Travel uygulamalarının yeni versiyonları hakkında daha fazla bilgi almak ve yüklemek için BlackBerry App World adresinden, BlackBerry App World ziyaret edilebilir.

Geri