BJK'nin hükmen galibiyet talebi reddedildi

mchasso

New member
Reaction score
0
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Beşiktaş'ın, Fenerbahçe ile yaptığı maçın iptali ve hükmen galip ilan edilmesi talebiyle yaptığı başvuruyu reddetti.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama şöyle:

TFF Yönetim Kurulu, Beşiktaş A.Ş.'nin 18.04.2010 tarihinde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Turkcell Süper Lig müsabakası ile ilgili hükmen mağlubiyet veya müsabakanın tekrar oynanması talebiyle gerçekleştirmiş olduğu başvuruyu, Uluslararası Futbol Oyun Kuralları'na ve TFF Futbol Müsabaka Talimatı'na herhangi bir aykırılık bulunmadığı gerekçesiyle reddetti.

Kaynak

hükmen galip sayılsak noolacaktı..açıkçası ben takımımın bu tür isteklerle federasyona başvurmasını hazmedemiyorum..yakıştıramıyorum koskoca Beşiktaş'a..ben futbolun saha içinde oynanan kısmını seviyorum..masa başında oynanan futbol bana anlamsız geliyor..çıktık oynadık rakibimizle babalar gibi, ama neticede yenildik..mesele bu kadar.. Beşiktaş hukukçularının bu tür çetrefilli dolambaçlı yollara girmesi abesle iştigalden başka bişey değil..

hehe al birini vur ötekisine.

Uluslararası Futbol Kuralları arasında 'kazı kazmak' 'el ile ceza sahasında topa engel olmak' gayet anlaşılır ve kabul edilebilir.Koskoca uluslar zaten hep böyle oynuyorlar ya kazıyorlar köstebek gibi ya da futbolu voleybolla karıştırıp keyiflerine bakıyorlar.E bizim TFF 'mizin neyi eksik onlardan.Almış yanına Aziz'i kimse durduramaz sanıyor onları.Görecez bakalım...

artık haberlerde federasyon icin su tip yazılar gecmeleri

bu gün feNErasyon aziz yıldırım baskanlıgında toplandı. Yeni alınan kararlarda FENERBAHCE takımının bütün maclarında 6 nokta körler cemniyetinden hakem tayini istedi. Ve ayrıca gerekli kazı calısmaları icinde adidastan ayakkabıların ucuna kazma sekli yapılmasını sadece bilica icin kazmaya gerek olmadıgını onemle belirtti.
not benimde isime gelmezdi acıkcası bu hukmen mağlubiyet falan ama macın tekrar oynanması konusunda tartısılabilri veya federasyon ki hala sinirleniyorum. Ama en azından ya biizm hakem sorunlu kusura bakmayın demeliydi

hala aynı yerde otluyorsunuz.bjk yönetimi taraftara şirin görünmek için hiç bir sonuç alamayacağını bile bile kendini rezil etmiştir.bjk yönetimi penaltı kaçmasaydı itiraz eder miydi?penaltının kaçmasıyla çukurun oluşması arasında bağlantı kuran beyinler maçta hakemin bilicaya sarı kart gösterirken yaptığı hareketi yorumlayamıyor mu?maçta korner direğine tekme atıp kıran oyuncuya sarı kart gösterirler sonrada bayrak yerine dikilir maç oynanır maç tekrar edilmez bunu isteyene millet şuanda oldugu gibi sadece güler..maçlardan önce izleyin kaleciler kale alanın ortasına kramponla derin bir çizgi çeker sonrada etrafında biraz ayaklarıyla debelenir kendilerine avantaj sağlamak için sahada oynama yapar sizin basiretsiz yöneticileriniz yakında bunları da ağlayarak şikat eder ...

hükmen galip sayılsak noolacaktı..açıkçası ben takımımın bu tür isteklerle federasyona başvurmasını hazmedemiyorum..yakıştıramıyorum koskoca Beşiktaş'a..ben futbolun saha içinde oynanan kısmını seviyorum..masa başında oynanan futbol bana anlamsız geliyor..çıktık oynadık rakibimizle babalar gibi, ama neticede yenildik..mesele bu kadar.. Beşiktaş hukukçularının bu tür çetrefilli dolambaçlı yollara girmesi abesle iştigalden başka bişey değil..

Ben de buna benzer yorum yapacaktım saolsun abim yazmış. Öyle galip geleceksek küme düşelim daha iyi

Geri