Bjkden Gökhan Zan Açıklaması!

blisan2000

New member
Reaction score
0
Kulübümüz’ün Gökhan Zan’ın transferi ile ilgili açıklamasıdır:
Geçen yıl Temmuz ayında 1+1 olarak sözleşmesi imzalanan Gökhan Zan ile bu yıl kadro planlamasını takiben görüşmeye başlanmış, futbolcuyla bir-iki defa şifaen konuşulmuş, kendisinden bugün isteyeceği ücretle ilgili talebi beklenirken başka bir kulüple anlaştığı öğrenilmiştir.

Gökhan Zan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz.

YORUM: PARAYI BULAN PROFOSYONELİM DİYOR ANLAMADIM BU İŞİ....

KAYNAK:http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15112

hayırlısı olsun dıyelım vardır bı dusundugu demek daha dogru olur...

Adam sürenin doldugu güne kadar beklemiş tık yok.. son güne bırakırsan işi böyle kaparlar adamı..

İnandınmı sende ? Ne diyecekti eLimizden kaçırdık adamı tatilimizi kesip gelip adamla sözleşme imzalayamadıkmı diyecekti ?

teknik direktörmüzün görüşleri doğrultusunda kendisinle olan yollarımızı ayırdık kendine yeni takımında başarılar dileriz şık olurdu illa beşiktaş giden yada her gelmeyen oyuncuyla düşman olması gerekmezki bence kesinlikle doğru

servet cetin gitti :D onun gibi biri geldi :hhmanD

Gitti GüL Gibi Adam ELimizden Kaçırdık Vah Vah :(

beşiktaşa,gökhana ve galatasaraya hayırlı olsun..bence büyük kayıp değil..

Unutulmuş olacağını düşünmüyorum.Çok büyük bir kayıp değil

Beşiktaş Gökhan Zan'ı göndermek için yer arıyordu gönderdi. Ama büyük hata etti. Zaten takımda stoper sıkıntısı var. İbrahim Toraman stoperde oynadı. Bir İbrahim Üzülmez oynamadı onu da Allah Türk futboluna göstermesin. Galatasaray için iyi transfer oldu. Gökhan Zan çok çok iyi olmasa da Türk futbolcu statüsünde en iyi 5 defanstan biri. Milli takım bazında bakarsan Servet'ten sonra ikinci. Böyle bir transferi bonservis ödemeden yapmak çok iyi bir transfer oldu. Hiçbir şey olmasa da yedek stoperlerimiz inanılmaz sağlam olmuş olur.

ZAN'ı cepte sandı BJK. Bize gelmesi ayrı bir konu, inşallah utandırırsın beni Gökhan ZAN.

Geri