BJK yer açtı, Cisse Marsilya'da!

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Ligue1 ekibi Marsilya; daha önce prensipte anlaştığı ve el sıkıştığı Souleymane Diawara ve Eduard Cisse'yle resmi sözleşme imzaladı. İkilinin transfer haberi Fransız ekibinin resmi internet sitesi tarafından da doğrulanırken, yapılacak sağlık kontrolünün ardından imzaların atılacağı bildirildi.

cisse_bjk.jpg

Ligue1 ekibi Marsilya; daha önce prensipte anlaştığı ve el sıkıştığı Souleymane Diawara ve Eduard Cisse'yle resmi sözleşme imzaladı.

2008/09 Sezonu'nda şampiyonluğa ulaşan Girodins de Bordeaux'nun başarılı savunma oyuncusu Souleymane Diawara ve Beşitaş'la sözleşmesi sona eren Edouard Cisse'nin yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacakları bildirildi.

Ajansspor

Şimdi bwen açacaktım bu konuyu :) iyi oldu cissenin gitmesi. şimdi ferrari alınabilir.

Ayrıca Zapoda YoLLanacak Ve Onun Yerine DeLgado Tarzından Bir Yabancıda ALınabiLir :)

Gökhan'dan sonra bu da bedavaya gitti yani..
Demirören biraz daha borç yapsın kendine..
artık güzeL kızı oturur başkanLık koLtuğuna..

Gökhan'dan sonra bu da bedavaya gitti yani..
Demirören biraz daha borç yapsın kendine..
artık güzeL kızı oturur başkanLık koLtuğuna..

iyi de adam napsın bonservisleri bizdeyken kimse istemedi ya da çok az para verdiler

tamam cisse kötüydü ama gökhan kötünün iyisiydi..
bizim başımıza musaLLat oLdu da iyi mi oLdu.. =)

iLginç oLan şampiyon bi takımın kaptanLarından biri ezeLi rakibe bedavaya gitmesi..

Takıma Zarar VerenLer AdamLar Gerekirse Bedavaya GitsinLer.. Takımda KaLsaLar Hem YıLLık Ücret aLıcakLardı Hemde Takıma Zarar VericekLerdi..

HayırLı oLsun Besiktasımıza..

sevindim cisse'nin adına,takımımıza hizmet etmiştir ter dökmüştür sonuçta iyi bir takıma gitmesine sevindim severdim cisse'yi...

Fena Oyuncu DeqıLdi Fakat 1 Şey Eksikti.. Çok Sakindi Ve Yırtıcı DeqıLdı.. Gitmesine 1 Gram ÜzüLmedim Şahsen..

Geri