Passenger
DontWannaMyDiaßLo
- Reaction score
- 0
İlk önce şuradan başlayalım,lige şampyionluk parolasıyla başladık (tabii ki-lakin bunu da gösterdik).
4 resmi maçta 4 galibiyet 11 gol attık 3 gol yedik...
Yani hedef doğrultusunda ilerliyoruz..
Atılan-yenilen gol sayılarına bakınca düz mantıkla bile düşünsen az gol yiyip çok atıyoruz.Maç başına 0.75 gol yiyoruz 2.75 gol atıyoruz ki bu istatistikler geçen seneye göre olumlu yönde ilerlemiş durumda...
Defans hattındaki sorunları Zapo-Sivok ile çözmeye doğru ilerlerken ofansif anlamda da iyi işler yapıyoruz...
Bunda yeni sisteminde etkisi var diye düşünüyorum,geçen sene de bunu söyledik artık yeni nesil futbol sistemi budur.
Gelelim Trabzon maçına...
Öncelikle şunu söyleyelim ki bu maçın sonucu ne şampiyonu belirler nede başka birşeyi...
Yani akşam 3 puan aldığımızda şampiyon olmuyoruz,mağlubiyetle dönünce de şampiyonluk kaçmıyor...
Kendi kişisel fikrim 3 puanın bize yakın olsa da futbol sahada oynanır...
Maç sırasında bazen hesapta olmayan şeyler olabilir puansız bitirebilirsiniz maçı....
maçı kazanırsak kimse "ooo şampiyonuz kesin" demesin bence...
Şunu diyelim; "puan avantajımız var,oyun avantajımız var,moral motivasyon avantajımız var,evet herşey güzel gidiyor,şampiyonlukta rakiplerimizden daha şanslı veavantajlıyız."
Tabi bu kadar mütevazı olmayalım ama bu şekilde düşünmemiz lazım.
Bu maçtan sonra daha oynanacak 31 maç var.
Bana sorsanız bütün maçları kazanabiliriz
Yenilsek de şunu hiç yapmayalım;
"Ben dedim zaten bu takımdan bişey olmaz,balondu bundan önceki maçlar,güçsüz takımlarla oynadık vs,bu sistemle olmaz zaten" gibi şeyleri söylemeyelim...
Evet maç içinde eksik,yanlış gördüğümüz yerleri eleştirelim,doğruları bulmaya çalışalım.
Unutmayın daha 31 maç var ve bu maçı kaybedince şampiyonluk da gitmiyor şampiyonluk da gelmiyor.
Takım içinde şampiyonluk havasını sanırım sizlerde farkedebiliyorusunuzdur...
Bizde buna ayak uyduralım,destek olalım....
Takımız son dakikaya kadar maçı bırakmıyor bizde bırakmayalım....
Sözün özü yarın ki maçtan sonra mağlubiyette olsa galibiyette olsa benim takıma ve şampiyonluğa inancım değişmeyecektir...
Kazanırsak çok güzel olacaktır ki kazanacağımıza inanıyorum ben....
Bu kez gerçekten bayrakları çıkartıp ütülemeye başlayın
not: Bu yazıyı 2-3 gün önce yazacaktım ama tatilde olduğum için ancak zaman bulabildim..Bugünkü GS ve FB'nin puan kayıpları ile bir alakası yoktur...Fakat bu sonuçlardan sonra daha kuvvetlenmiştir bu yazı.