Bjk lisanslı 3g cep telefonu

Hyperion

Rally Art
Reaction score
0
Beşiktaş JK Pazarlama Departmanı, ürün yelpazesine yeni bir ürün daha katmaya hazırlanıyor.

Orijinal Beşiktaş JK lisanslı ve 3G destekli cep telefonları yakında "One İletişim Teknolojileri" tarafından satışa sunulacak, ürünün satış fiyatı hakkında henüz net bir bilgi yok.

tel4ax.jpg

tel2ax.jpg

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

GENEL

3G Bant HSDPA 850 / 2100
2G Bant GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

Çıkış Tarihi Çok Yakında

BOYUT

Telefon Tipi Bar Tipi
Ağırlık 100 gr.
Telefon Boyutu 108 x 55.5 x 12.6 mm

GÖRÜNTÜ
Ekran Ölçüleri 240 x 400 piksel, 3.2 inç
Renk Derinliği 256 Bin renk
Ekran Tipi Harekete duyarlı ekran

ZİL SESİ
Titreşim: Var
Melodi Tipi: MP3

ÖZELLİKLER
Bas-Konuş: Yok
WAP: Var
İşletim Sistemi
Mesajlaşma: SMS, MMS, E-Posta, IM
Oyun: Var / İndirilebilir
Kamera: 5 Mp 2592 x 1944 piksel
Renk Seçenekleri: Özel Tasarım
HTML Tarayıcı: Var
Java: MIDP 2.0

HAFIZA
Hafıza Kartı: microSD maks. 8 GB
Hafıza : 2 GB Free

VERİ TRANSFERİ
GPRS : Sınıf 10 (4+1/3+2 yuva), 32 - 48 kbps
EDGE: Sınıf 10, 236.8 kbps
3G: HSDPA 7.2 Mbps
WLAN: Yok
USB: Var ,v2,0
Kızılötesi: Yok
Bluetooth: Var, v2.1 - A2DP

MULTİMEDYA
MP3 Çalar: Var
FM Radyo: Stereo FM Radyo(RDS destekli)
Video Oynatma: H.263, H.264, MP4
Ses Oynatma: MP3, AAC, WAV, eAAC+

PİL
Pil Tipi: Standart pil, Li-Ion 1250 mAh
Bekleme Süresi: Konuşma Süresi

EK ÖZELLİKLER
GPS: Yok
Ses Kaydı: Var
Adres Defteri: Var
Alarm: Var
Ajanda: Var
Sesli Arama: Yok
Eller Serbest: Yok
Saat: Var
T9: Var

* Beşiktaş Spor Kulübü Duvar Kağıtları,
* Beşiktaş Spor Kulübü Video,
* Beşiktaş Spor Kulübü Marşları,
* Beşiktaş Spor Kulübü Müzik Sesleri,
* Beşiktaş JK 1903 3G Cep Telefonu Tüm Türkiye Genelinde 2 Yıl TELESERVICE Güvencesiyle.

Kaynak: Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - BJK LİSANSLI 3G CEP TELEFONU

Çıkar çıkmaz iLk işim bu teLefonu aLmak oLucak..Şundakı asaLete bak..Umarım fazLa gecikmez..

Şansa Bak Benim TeLde Yeni BozuLdu Onu Yaptıracağıma Bundan ALırım.
Fiyatı Ne Kadar OLacak Acaba.

çok şık telefon. Yakışır Beşiktaşlılara :) özellikleri de çok iyi özellikle 5 mp kamerası. wlan da olsaymış diyeceğim ama kusur bulmak istemiyorum söz konusu Beşiktaş çünkü :) ne n97 ne iphone,alayına gider bu telefon :)

telefonumu elden çıkarmak istiyordum bende..bu makinanın karizması bile yeter varsın fazla özelliği olmasın..güzel bir bahanem var artık..=)

Bütün Kartal Yuvasının telefonu bozulmuş :)
Benim telefonumun da 2 tuşu yok, karşı tarafın sesi az geliyo, Yeni telefon şart. Bu Telefon da tam bize göre

vayyy çok hoşuma gitti 6300 var bende o geberene kadar yeni bir tlf almamayı düşünüyordum.ama her an hatuna kızıp telefonumu duvara fırlatabilirim .)
telefona para vermeyi sevmem,saate 400-500 düşünmeden verebilirim hastalık var bende.. ama bu telefonu da gözüme kestirdim,varsın özelliği olmasın aloo desin kafi

WirelessLan özelliği olmayan yeni bir telefon nasıl oluyor da çıkabiliyor, hayret edilecek birşey.

Çok güzel görunuyor :) Mami balım hatırlıyormusun senle neden beşiktaşın cep telefonu yok diye bır konuşma yapmıştık .Bizden önce yapıp piyasaya sürmüşler tüh geç kaldık:biggrin::biggrin:

wireless de olsaymış keşke...ama ginede alınabilir ne de olsa bjk aşkı var içimizde...:thumbup1:

Geri