Bjk lılar çok üzülmesin, bizim için sıradan bir maçtı

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Niye sevinelim ki?

Fenerbahçemizin Asbaşkanı Ali Koç, Beşiktaş derbisinin ardından futbolcularımızı aldıkları galibiyetten dolayı kutlamak, coşkularına ortak olmak, kötü günde olduğu gibi iyi günde de yanlarında olmak için Şükrü Saracoğlu’ndaki soyunma odasına indi. Soyunma odasının tezahüratlarla inlemesini, futbolcuların sevinçten kendilerinden geçmesini, halay çekip, şarkılar söylemesini bekleyen Koç, gördüğü manzara karşısında şaşırdı kaldı. Fenerbahçeli futbolcular, zafer sarhoşluğuyla coşup kendilerinden geçmek yerine, normal bir lig maçının ardından soyunma odasında ne yapıyorlarsa o kadar sakindiler.

GÖZLERİNDEN OKUNUYOR

“Arkadaşlar Beşiktaş’ı yendiniz. Önemli bir galibiyet aldınız. Şampiyonluk potasına girdiniz. Niye sevinmiyorsunuz” diye soran Ali Koç’un şaşkınlığı Fenerbahçeli futbolcuların verdiği cevapla biraz daha arttı. Sarı-Lacivertli futbolcular, “:victorySadece Beşiktaş’ı yendik, şampiyon olmadık ki. Üstelik bizim için sıradan bir maçtı. Zaten kazanacağımızı biliyorduk. Biz asıl sezon sonunda şampiyon olduğumuz zaman sevineceğiz” dediler. Ali Koç, teknik heyeti kutlayıp, futbolcuları tek tek tebrik ettikten sonra soyunma odasından ayrıldı. Koç, soyunma odasından çıkarken, şampiyonluğa ne kadar inandıkları ve bunun için her türlü fedakarlığa hazır oldukları gözlerinden okunan futbolcularıyla da bir kez daha gurur duydu ve geleceğe daha da güvenle bakmaya başladı.

Kaynak: Akşam

waaayy be fener kendinide aşmış. bu lig yetersiz artk fenere yakında kendi cumhuriyetlerinin liginide kurarlar.. fb süper lig. beşiktaş gs. gibi aciz sıradan TÜRK takımlarını yenseler nooolur yenmeseler ne dimi ama

Görende müthiş bir futboL ortaya konuLdu sanır :-D Ortada geçen bir maçtı..
+ ikinci yarı 10 kişi bir Beşiktaş vardı karşıLarında..Ben Fenerin büyük bir üstünLügnün oLdugunu göremedim maçta :S

Görende müthiş bir futboL ortaya konuLdu sanır :-D Ortada geçen bir maçtı..
+ ikinci yarı 10 kişi bir Beşiktaş vardı karşıLarında..Ben Fenerin büyük bir üstünLügnün oLdugunu göremedim maçta :S

10 kişiyi küçümseme
6s ile 6 kasım 2002 de yaptığımız maçta 2-0 öndeydik, 10 kişi kaldık 4 tane daha atıp 6-0 yaptık. bizimkiler o zaman 10 kişi değilmiydi.

büyük ihtimaLLe rant kazanma amacıyLa yapıLmış bi haber
ama hatırLatmak isterim ki ALi Koç denen yönetici bir derbiden sonra medyanın önünde hakeme ana avrat sövebiLecek bir yöneticidir..

Yalan haberin daniskası...

Yalnız Fenerbahçe-Beşiktaş maçının havasının asla Fenerbahçe-Galatasaray maçının havasına ulaşamayacağı kesin

Konu pek İnandırı geLmedi bana...
BeLkide Fenerin zayıf noktası bu.ÖzeLLiklede bu sene.Bir gs maçını izLedim bide kayseri maçı.
Arada gerçekten inanıLmaz bir uçurum var..
Eğer Kayseriye oynadığımız futboLu gs yada bjk oynasaydık mubaLağasız 10 tane goL yerdik =)

Ben şahsen yakıştıramadım kendine , yönetici konumundaki birinin yapacağı türden açıklama değil bunlar

fenerbahçe bu işte ya :d böyle yetinin siz :DD:

Geri