Bizler acemiyiz

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Altın Üye
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
Selam Ben DAGAZOR35
Forumda pek yeni sayılmam ama sadece uzaktan izlemekle yetiniyorum.Çok faydalı bilgiler aldım.Meğer biz bilgisayarı sadece açıp kapatıyormuşuz.Burada şunu yazmadan geçmeyeceğim.Bazı arkadaşların biz gibi yeni kişilere sitemleri oluyor.Sadece beleşten siteyi kullanıyormuşuz gibi.Kardeşim o kadar bilgim olsa bende paylaşırım.Ama önce öğreneceğiz.Neyse herkese özellikle konuları açıp lnk ve yardımcı olan kişilere teşekkür etmek bizim için borçtur.Hepinize Teşekkürler

aramıza hoşgeLdin

aramıza hoşgeldin, başlarda bende uzak kaldım ama sonattan başladım paylaşımlara hemde bilgisayarı çok iyi anladığım halde iyi eğlenceler:)

Welcome To HH

bende acemiyim, ama bi arkadaşım sayesinde hiç acemilik çekmiyorum. ona bilmediğim herşeyi soruyorum o da cevaplıyor o arkadaşım olmasa ben daha çok acemilik çekerdim çok teşekkürler arkadaşım

Aramıza hoşgeldin, hiç sıkma canını, herkesin bi başlangıcı vardır ve herkes acemilik çeker. İiyi forumlar.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler.Elbet paylaşacaklarım var ama biraz daha öğrenmek lazım.Unutmayalım en zararlı insan çok bildiğini sanan ama hiçbir şey bilmeyendir.

ho$qeLdinn... zamanLa aLı$ırsın payLa$ım yapmayada ßa$Larsın. ßa$ta ho$una qiden yazıLara cevapLa ßa$Lar i$Ler daha sonra ßirden payLa$ım a$kı doqar insanda :goz:

hoşgeldin aramıza ii forumlar, mutlu ve bol paylaşımlar=)

hoşgeldin iyi forumlar

Hocam sen takma kimseyi..ßurda kimse doqustan dahi deqiL onLarda bu evreLerden qecti..Sen takıLmana bak..ßeLeşcisin sen diyen arkadaşLarı teşekkürLerinLe utandır..Onu yapmaya tenezzüL etmeyenLer biLe var cünkü..İyi eqLenceLer sana..

ho$g€ld!n !! Forumlar =)

Geri