bizim derdimiz akp den chp den degil bizim sorunumuz biziz

kaycerrose

New member
Reaction score
0
öncelikler herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu konuyu çok takip ediyorum. sizinle şu düşüncülerimi paylaşmak istedim.
arkadaşlar dostlar bizim sorunumuz ne akp den chp den. iç karışıklık çıkarıoz . biz zorlaştırıoz işleri bırakın partilere laf atmayı sorunları çözmeye bakın boşu boşuna kendi milletimiz den kendi kardeşlerimizin kaplerini kırıyoruz. Atatürk ün istediği gençlik bu değil. Türkler batı emperyalizmine kurban gidecek kadar safmı. Avrupa ne isterse biz onu düşünüoz. Böyle olmamız lazım. Amerikayı arkasına alan herkes başbakanda olur en zengin adamdaolur. Bİ örnek verim size arkadaşlar akp nasıl geldi başa amerikyı arkasına aldı geldi. Geçnlerde amerika dışişleri bakanı geldi TÜrkiyeye Bİzden ne istediiler Asker istediler. TAm hatırlamıom kimle savaş açacaklarını. Biz ne dedik kendi içi sorunlarımız var dedik. Yok dedik . Bu gün neden akp kapatılma davası açtı Amerika istediği için. bütün dengeler onların elinde bizde bu yemlere düşüp kendi kendimizi iç karışılkık çıkarıoz. Bırakalım akp mhp yi chp yi sorunları nasıl çözeceğimize bakalım. Bilmem bna katılırmısınız. Yorumlarınızı bekliyorum..

aynen katılıyorum.bende bu fikirdeyim konu accaktim sen erken davrandın.bu partı kapatma olayı cok süpheli geldi bana %50 oy alan bi partiye dava acmak kolay degil ama nedense herkez susmuş niye acaba nerde o dogruyu konusan gazeteciler sanki akp ye göz dağı veriyolar acilan dava akp ye degil ülkenin asıl sahiplerine ülkenin tam kendisine

Geri