"Bizim Çocuklar Ağaç Kökü mü Lan? Akpli vekilden Baykala Tokat Gibi cevap

T

Banned
Reaction score
0
AKP Bandırma İlçe Gençlik Kolları'nın dün akşam Ticaret Odası Salonunda düzenlediği kongreye katılan Cemal Öztaylan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Güneydoğu sorununun çözümüne yönelik getirdiği açılımlar içerisinde yer alan, “Kuzey Irak'taki peşmerge çocukları Türk üniversitelerinde eğitilsin” önerisine yanıt verdi. Türkiye'de üniversite kapısında bekleyen 1.5 milyon genç bulunduğunu söyleyen Öztaylan, Kürt peşmergelerin Türk üniversitelerinde eğitim görmesinin kanına dokunduğunu belirtip, “Elin çocuklarını burada okutarak, 1.5 milyon gencin hakkını gasp etmeye kimin hakkı var. Hem gelip benim askerimi, polisimi öldürecek, evlatlarımızı katledecek, ondan sonra ‘İyi yaptınız gelin, sizin çocuklarınızı okutalım’ diyeceğiz. Onların çocukları üniversitede okuyacak çocuk da bizimkiler ağaç kökü mü lan. Böyle bir öneriye ben sıcak bakmadığım gibi, partim de sıcak bakmadı ve bakmayacak” diye konuştu.

Akpli vekiller birde Erdoğana Tokat gibi cevap verse pek müthiş olacak.

Erdoğanın kandilin ankara şubesi olan dtp nin 141 ayrı suça rağmen kapatılmamasını istemesi. pkk lı teröristleri şehire inip şehirli olmalarını pkk nın silahsız siyaset yapmasını dtp ile meclis çatısı altında bölücülüklerini sergilemesini söylediğine bir yanıt verseler pek güzel olacak ....

Başkasının üzümüne işe yaramaz de bağındaki üzüme bakma.

Erdoğanın söylemlerinin baykalın söylemleri ile karşılaştırdığımızda Boynuz kulağı geçmemiş oluyor...

Vekiller artık Millet için konuşmalı. Genel başkanları için değil !

Tayyıp beyın askere gıtmeyen oglu ıcınde boyle deseydı keske =)

Bıraksınlar boyle sıyaset yapmayıda adam gıbı ıslerıne baksınlar sov yapmaya degıl..1.5 milyon okuyamayan varsa en az onun 5-10 katı kadarda ıssız var..En az onun kadar ac yatan insan var bunları duzeltmeye baksınlar.Bu lafı soylerken dusunmedımı acaba.. Vah vah

Boş tenekeden çok ses çıkarmış =)

ulan pkk yı hortlatan akp deilmi :S ne boş kafalı bi zihniyet ya senin kurmayların pkk yanlısı olacak sen bide chp ye çamur atacan iyi iş valla

işte cevap budur bu adamın işi gücü saçmalamak ya.acaba ne zaman aldığı parayı hakedecek konumunu doğru şekilde koruyacak çok merak ediyorum

tamam güzelde arkadaşlar bir ülkede üniversitelerin belli bölümlerince eğitilen insan sayısı sınırlı olmalıdır. yani Türkiye için 50 bin inşaat mühendisine ihtiyaç varken 100 bne yakın inşaat mühendisi var gibi. Siyasi olarak başka ülkelerin insanlarını kendi üniversitelerimizde okutunca kontnjanlar dolmuyor onlara ek kontenjan yaratılabilir.lütfennn

tamam güzelde arkadaşlar bir ülkede üniversitelerin belli bölümlerince eğitilen insan sayısı sınırlı olmalıdır. yani Türkiye için 50 bin inşaat mühendisine ihtiyaç varken 100 bne yakın inşaat mühendisi var gibi. Siyasi olarak başka ülkelerin insanlarını kendi üniversitelerimizde okutunca kontnjanlar dolmuyor onlara ek kontenjan yaratılabilir.lütfennn

güzel ülkemizde malesef herkes bitirdiği bölümün işini yapamıyor önemli olan üniversite mezunu olmak ha "güzel sanatlar" çıtadan ev yaparak üni bitirenler ha "mühendislik" ömürlerini çürüten öğrenciler..sadece hukuk ve tıp mezunları işini yapabiliyo tam olarak..

anlatmak istediğim o değil o başka bir sorun dışarıdan gelen öğrenciler 1.5 milyonun okuması gereken yerde okumuyor. onu demek istiyorum.

AKP Bandırma İlçe Gençlik Kolları'nın dün akşam Ticaret Odası Salonunda düzenlediği kongreye katılan Cemal Öztaylan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Güneydoğu sorununun çözümüne yönelik getirdiği açılımlar içerisinde yer alan, “Kuzey Irak'taki peşmerge çocukları Türk üniversitelerinde eğitilsin” önerisine yanıt verdi. Türkiye'de üniversite kapısında bekleyen 1.5 milyon genç bulunduğunu söyleyen Öztaylan, Kürt peşmergelerin Türk üniversitelerinde eğitim görmesinin kanına dokunduğunu belirtip, “Elin çocuklarını burada okutarak, 1.5 milyon gencin hakkını gasp etmeye kimin hakkı var. Hem gelip benim askerimi, polisimi öldürecek, evlatlarımızı katledecek, ondan sonra ‘İyi yaptınız gelin, sizin çocuklarınızı okutalım’ diyeceğiz. Onların çocukları üniversitede okuyacak çocuk da bizimkiler ağaç kökü mü lan. Böyle bir öneriye ben sıcak bakmadığım gibi, partim de sıcak bakmadı ve bakmayacak” diye konuştu.

bu cümleyi kullanan şahıs mahalle kabadayısımı siyasetcimi anlamadım,
kendileri döneminde pkk terörünün arttıığını ne çabuk unutmuşlar,
dtp nin kapatılmaması gerekir diyen onlar,
bunları neden kınamadığınızı anlamış değilim,
sizin görüşünüzdekiler yaparsa sorun yok,
sizden düşünmeyen yaparsa kötü,
artık bu zihniyetten kurtulun ve hatayı kim yaparsa kınayın
saygılarımla

AKP deki süper zengin para babaları cocukları askerlik yapmasın diye yabancı vatandaşlık alırken bunları söylemesi tahlihsizlik olmuş :)

iyi güzel söylemiş bir de tayyip'in oğlu askere gitse. sırf askere gitmemek için çürük almak kolay

Bence Baykalın söylemek istediği, fakat açıkça söyleyemediği konu,
Amerika'nın yıllardır uyguladığı politikadır.

Amerika yıllardır; amerikan üniversitelerinde yabancı öğrencileri okutmuş ve öğretim dönemlerin de bunlara C.I.A vasıtasıyla para vermiştir. Bu öğrenciler otomatik olarak C.I.A. ya bağlı alanlar olarak
kullanılmışlardır.
Bu kişiler ülkelerinde yönetime (gelmiş veya getirilmiş) geldiklerinde de yabancı olmadıkları C.I.A. ya bilgi aktarmış ve Amerikanın lehinde çalışmalarına devam etmişlerdir.

Bu olayları rahmetli Attila İLHAN bir yerlerden bulur ve televizyonda anlatırdı.

Baykal'ın söylemek istediği de buna benzer bir şeydi, diye hatırlıyorum.

bu milletin çaycıyada çöpçüyede temizlikçiyede ihtiyacı var, herkes okumak zorunda değil,yeterince çalışanlar girebiliyo üniversitelere zaten,o altyapısı olmayan insanlar zaten girsede bitiremezlerki üniversiteyi?ayrıca o kesim zamanında eğitilseydi bu kadar kolay kandırılabilirlermiydi acaba?
Bence Türkiyeye bir yararı olacaksa , Türkiyeye için çalışacaksa ,yahudide olsa ermenide olsa kürtte olsa çalışkansa, o üniversiteyi serserilik yapan bir Türk gencinden daha çok hakediyordur bence..bence tokat gibi değil gülünülecek bir durum,cahilliğine verelim artık napalım

lan :saskin

ne kadar kibar görgülü bir başbakanımız var =)

lan :saskin

ne kadar kibar görgülü bir başbakanımız var =)

Haklısın arkadaşım. Muhtarlık bile yapacak yetenekleri olmayan iki insan Sadece siyasi intikam amacı ile devletin en yüksek iki kademesindeler. Yazık Türkiye'mize...

Okumayı ne kadar seven bi halka sahipiz
Lan başbakan kullanmış bu kelimeyi allah allah konuda başbakanın öle bi kelime kullandığı yazmıyo ama

Geri