Şike soruşturmasında 2. dalga operasyonu sonrası tutuklanarak Metris Cezaevine gönderilen kişiler arasında hesaplaşmalar başladı.
Cezaevi yönetimi Serdal Adalı ve Tayfur Havutçuyu İbrahim Akın ve İskender Alın ile A-13 koğuşuna koydu. Adalının, Akına hesap sorduğu ve Bizi neden sattın? Senin yüzünden buradayız diyerek sürekli tartıştığı öğrenildi
Şike soruşturmasında 2. dalga operasyonu sonrası tutuklanarak Metris Cezaevine gönderilen kişiler arasında hesaplaşmalar başladı. İlk dalgada tutuklanan kişilerin ardından ikinci dalgada aynı kaderi paylaşan Beşiktaştan Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu ile İstanbul BŞBli oyuncular İbrahim Akın ve İskender Alın arasında gerilim tırmanıyor.
FENERLİLERLE KALMAYIZ
Serdal Adalı ile Tayfur Havutçunun, cezaevi yönetimine,Fenerbahçelilerle aynı koğuşta kalmak istemiyoruz dediği ortaya çıktı. Bunun üzerine cezaevi yönetimi de Adalı ve HavutçuyuMetris T1 Bloğundaki A-17 koğuşu yerine A-13 koğuşuna koydu. Adalı ve Havutçunun koğuş arkadaşları ise Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş ile savcılıkta şikeyi itiraf eden İBBli futbolcular İbrahim Akın ve İskender Alın...
DOĞRU BİLDİĞİMİ SÖYLEDİM
Serdal Adalının, İstanbul Büyükşehir Belediyesporun Fenerbahçeyle oynadığı lig maçında ve Beşiktaşla yapılan Türkiye Kupası finalinde şike yaptığını itiraf eden Akınla sürekli tartıştığı öğrenildi. Adalının,Senin yüzünden buradayız. Bizi neden sattın İbrahim dediği, zaman zaman da tepkisini İskender Alına yönelttiği bildirildi. Akının ise Ben doğru bildiklerimi anlattım ağabey cevabını verdiği iddia edildi.