Bizi desteklemek Öcalan'ı desteklemektir'

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Ayla Akat Ata sevincini oğlu ile paylaştı, Bengi Yıldız ise, Ahmet Türk ile girdiği iddiayı kazanarak takım elbise kazandığını söyledi.

BDP'nin yeni milletvekilleri Ata ve Yıldız, seçim lokalinde seçmenlerine teşekkür ederek kutlama yaptı. Yıldız, seçim lokalinde yaptığı konuşmada, "Bizi desteklemek Öcalan'ı desteklemektir, dağdaki yoldaşlarımızı desteklemektir" dedi.

Batman'da, BDP'nin bağımsız olarak desteklediği Ayla Akat Ata ve Bengi Yıldız'ın yeniden milletvekili seçilmesi üzerine seçim lokalinde dün gece geç saatlerde havai fişekli kutlama yapıldı. Burada seçmenlerine seslenen Bengi Yıldız, yüzde 51,84 oranıyla partilerinin oylarını 113 bine çıkararak neredeyse oylarını ikiye katladıklarını söyledi. Daha önce 35 üzerinde milletvekili çıkaracaklarını açıkladığını söyleyen Yıldız, "Bu rakamı da yerel gazetelere vermiştim. DTK Genel Başkanı sayın Ahmet Türk ile takım elbise iddiasına girmiştim ve bu iddiayı kazandım. Bu seçimden zaferle çıktım. Türkiye'yi yönetenlere bu halk mesaj vermiştir. Barışçıl bir anayasa ve halkın özlem duyduğu barış ortamına yönelik kullandığı bu tercihinden ötürü herkese şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

"BİZİ DESTEKLEMEK ÖCALAN'I DESTEKLEMEKTİR"

Yeniden seçilen Bengi Yıldız, kendilerinin desteklenmesinin 'özgürlük hareketinin' desteklenmesi demek olduğunu anlatırken, şöyle dedi:

"Bizi desteklemek; Sayın Öcalan'ı desteklemektir. Bizi desteklemek; dağdaki yoldaşımızı desteklemektir. Bizi desteklemek zindandaki belediye başkanlarımızı, arkadaşlarımızı desteklemektir. Size müjdeyi verelim, bu akşamdan itibaren izleyin, Türkiye'nin televizyonu, yazarı-çizeri 'Kürdistan'ı konuşacak. Sadece onlar mı, güneydeki Kürt kardeşlerimiz de sizi konuşacak, herkes diyecek ki; 'Orası Kürdistan'dır, orada Kürtler var.' Görevinizi yaptınız, emanetinizi bizim omuzlara yüklediniz. İnşallah, Allah'ın izniyle halkımızın desteğiyle sözlere layık olmaya çalışacağız. Hiçbir şey yapmasak bile şu sözü verebilirim, asla bu halka ihanet etmeyeceğiz. Bir canımız vardır, söz veriyoruz canımız pahasına sizi savunacağız."

BDP'nin seçim lokalinde toplanan seçmenlerine Kürtçe, "Ez kurbana web im (Size kurban olayım) diye konuşmasına başlayan Milletvekili Ayla Akat Ata ise, 6 yaşındaki oğlu Heval Hakkı Ata ile tekrar vekil seçilmesinin sevincini yaşadı. Ayla Akat Ata, "Kürt sorunu yoktur' diyenlere bu halk gerekli yanıtı sandıkta vermiştir. Meclis'e 36 vekille gidiyoruz. Bu halk bizi var etti. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu kitleye söylenebilecek hiçbir şey yoktur. Herkes görevini yapmıştır. Hükümetin savaş mı, barış mı? Söylemini merak ediyorum. Biz bu halkın taleplerini hep dillendireceğiz" dedi.

DHA

he şerefsizler çok rencide oldu adamlar sen böyle söyleyince facebook senin gibi klavye milliyetçileri ile kaynıyor.. burda adamlara küfrederler sonra neden 35 milletvekili çıkarıyor diye sormazlar.. 99 da yoklar 2002 de yoklar 2007de 20 tane 2011de 36 tane çıkarıyorlar ama bizim iktidar hiç değişmiyor.. tabi akp ile alakası yok dimi. yüz veren o değil ... kilimcinin kör oğlu yüz veriyor.. ama akp değil.....

Dağdaki İTİ millet meclisine sokan sözde demokrasi özürlü partiyi ve yandaşlarına alkış

''HAYALDİ GERÇEK OLDU''

düşmanınınla yakınlık kurarsan yada yakınında olursa daha kolay haber alırsın izlemesi daha kolay olur !

Türk'ün Kanına Kan Gerektir..!

bu eserin de yaratıcısı akp değil mi? gurur duy türkiye

he şerefsizler çok rencide oldu adamlar sen böyle söyleyince facebook senin gibi klavye milliyetçileri ile kaynıyor.. burda adamlara küfrederler sonra neden 35 milletvekili çıkarıyor diye sormazlar.. 99 da yoklar 2002 de yoklar 2007de 20 tane 2011de 36 tane çıkarıyorlar ama bizim iktidar hiç değişmiyor.. tabi akp ile alakası yok dimi. yüz veren o değil ... kilimcinin kör oğlu yüz veriyor.. ama akp değil.....

Hele hele bana klavye delikanlısı diyene bak. :)

Kaldı ki nerden biliyorsun sorgulamadığımı, içimin kan ağlamadığını..? Ayrıca 99 da yokmuşta falanda filanda...Yoktu da noldu peki..? Bu ülkeye ne yararı oldu..? En ufak bir kavgaya millet birbirine giriyordu. O daha mı iyiydi..? Tabi sizler alışmışsınız onlar görmezden gelince sorunun ortadan kalktığına..."Vatan millet!" naralarıyla meydanlarda bağırmaya...Bana söylesene devletin kaç tane partisi seçim zmanında doğuya gidiyordu..? Mhp tam 16 yıl sonra gitti be oraya! Tabi görmeyin siz bunlar..İşinize gelmiyo nasılsa...Ayrıca senin o peşinden koştuğun partiler 99'da tam zıtken bunlarla noldu da şimdi kol kola oldu..? Ne değişti..? Sorgulama istiyosan burdan başla istersen.

Hele hele bana klavye delikanlısı diyene bak. :)

Kaldı ki nerden biliyorsun sorgulamadığımı, içimin kan ağlamadığını..? Ayrıca 99 da yokmuşta falanda filanda...Yoktu da noldu peki..? Bu ülkeye ne yararı oldu..? En ufak bir kavgaya millet birbirine giriyordu. O daha mı iyiydi..? Tabi sizler alışmışsınız onlar görmezden gelince sorunun ortadan kalktığına..."Vatan millet!" naralarıyla meydanlarda bağırmaya...Bana söylesene devletin kaç tane partisi seçim zmanında doğuya gidiyordu..? Mhp tam 16 yıl sonra gitti be oraya! Tabi görmeyin siz bunlar..İşinize gelmiyo nasılsa...Ayrıca senin o peşinden koştuğun partiler 99'da tam zıtken bunlarla noldu da şimdi kol kola oldu..? Ne değişti..? Sorgulama istiyosan burdan başla istersen.

99 da apo yakalandığında korkudan altına sıçıyordu ben de Türküm bende Türküm diye ağlıyordu. Şimdi devleti tehdit ediyor.. 99 da hiç bir polis tokat yemedi hiç bir vali korkudan bakkala çakkala kaçmadı.. 99 da terör sıfırdı şimdi terörist elini kolunu sallayarak giriyor sonra çıkıyor.. 99 da doğuda mhpde vardı anapta vardı dsp de vardı dyp de vardı.. sen aç 99 haritasını öyle konuş..Şimdi bdpden kalan bir kaç vekili akp almış.. Sende bunlara seviniyorsun.. Senin 16 yıl sonra doğuya gitti dediğin adam Türk gitti Türk geldi.. Başkaları gibi açılım rezaleti ile gitmedi.. 99 da adamlar öcalanın adını ağzına almaya korkardı.. BUgün öcalan liderimiz bizi destekleyenler onu destekliyor diyor... Gülten kışanak vali azarlıyor emniyet müdürü azarlıyor...

Hakkını vermek lazım vali ve polis olayında ancaaak 99'da sıfırmış. Bende yedim bunu..? Adamlar apoyu kendileri teslim etti..Bunlar babalarının hayrına iş mi yapalar..? Nerde gördün sen bunu..? Hala merak ediyorum neden bunlar bize apoyu teslim etti..? Teslimattan bir gün önce Ankara'ya gelen Aamerikalı genelkurmay ve ekibiyle neler konuşuldu..? Ayrıca seninde bildiğin gibi bu ülke ne zaman birilerinin güdümünde gitse bu terör olayları azalıyor, ne zman o abilerimize ters yapsak hemen kozlarını sürüyorlar. Bkz: 2002'de terör olaylarında 32 vatandaşımız hayatını kaybetmiş; 6 askerimiz, 6 polisimiz, 5 köy korucumuz şehit olurken, yaralı sayısı 290. Peki 2003'te durum ne..? 2003'te kaybettiğimiz vatandaş sayısı 76,8 polis, 18 asker, 3 korucu şehit olmuş. Yaralı sayısı da bin 37'yi bulmuş. Artışı görüyor musun..? Bu arada bu yılda El Kaide Hsbc'ye saldırdı. Bunuda belirteyim. Peki bunların sebebi ne..? 1 mart tezkeresi olabilir mi acaba..? Birileri bundan rahatsızlık duyduğu için terörde artışın sebebi bu olabilir mi..?

16 yıl sonra doğuya Türk gitmiş Türk gelmişmiş. Hadi yaa..Diyarbakır mitinginde adamakıllı pkkdan, bdpden bahsetmedi bile! Buna ne diyorsun peki..? Milliyetçi parti birde..Yesinler böyle milliyetçiliği...Açılım konusuna gelince..Başbakan açılımdan bahsettiğinde "tuhaftır" terör olaylarında yine bir artış olur. Ama bunun yanında 2009 545, 2010'un ilk beş ayında en az 140 kişi dağdan inenler olur. Birilerinin güdümünde olmasalar bu olaylar olur mu acaba..? Ulen adam size gelin konuşalım diyor, sen yok istemem deyip birde hakaret ediyorsun. Mantıklı mı bu..?

AKP benm gözümde ülke düşmanıdır artık.
Bu adamlar terörist mi değil mi?
Madem terörist oldugunu kabul ediyor destek verenleri yargılamalı.
Kabul etmiyorsa açık konuşmalı.
AKP işine gelen geçiş yollarını kapayan herkesi hapse tıkıp ülkenin düşmanlarına konuşma özgürlüğü verdi.
Gözlerim kör kulaklarım sağır değil benm.
YEMEZLER..

MaLum-kişi yemin ederimki iyi niyetinden saflıgından yaptıgını bilmesem sana herşeyi söylerdim.
Bir zamanlar senin gibi düşünüp AKP yi destekleriğime her yerde savunduguma oy verdiğime pişmanım.

sizi destekleyen de vatan haini dir.size meclise girmenize izin veren de.

şehit ailelerinin ne suçu var şimdi ? eğer şehit aileleri de kalkıp buna rağmen akp denen partiye oy veriyorsa söyleyecek söz bulamıyorum.

36 tane pkk lı mecliste.güle oynaya yönetin ülkeyi.

namaz bilmiyorsan abdest al oda yeter sana dinci parti diye oy vermiyorlar ama müslümanlar mantık hatası bir

cumaya giderler ama AKP dinci derler mantık hatası 2

namaz bilmiyorsan abdest al oda yeter sana dinci parti diye oy vermiyorlar ama müslümanlar mantık hatası bir

cumaya giderler ama AKP dinci derler mantık hatası 2

sen önce kendine çözüm bul. herkesin müslümanlığı kendine sanamı sorcaklar ne yapıp ne yapmıcaklarını işine bak

Hayırdır milletin namaz ve abdestinden sorumlu devlet bakanımı oldunuz

Yok abisi..Hani müslümanız ya...Diyolar ki "Rabbine yaklaşırsan daha mutlu olursun, elin hindusunun kendi dininde var olan bir ibadet tarzını uygulamak...Ne bileyim biraz "tuhaf" " diyolar, tabi bunun yanında abdestin bilimsel faydalarını da var. Biri 3 dak. biri 15 dak. Ekonomik olanı seçmek lazım değil mi..? Zira ömürlerin kısa, zamanın hızla aktığı bir devirde yaşıyoruz. Yoksa ne hadlerine bakan falan olmak..Hele bir de namazdan ve abdestten sorumlu bakan olmak..?!! :rolleyes:

Yok abisi..Hani müslümanız ya...Diyolar ki "Rabbine yaklaşırsan daha mutlu olursun, elin hindusunun kendi dininde var olan bir ibadet tarzını uygulamak...Ne bileyim biraz "tuhaf" " diyolar, tabi bunun yanında abdestin bilimsel faydalarını da var. Biri 3 dak. biri 15 dak. Ekonomik olanı seçmek lazım değil mi..? Zira ömürlerin kısa, zamanın hızla aktığı bir devirde yaşıyoruz. Yoksa ne hadlerine bakan falan olmak..Hele bir de namazdan ve abdestten sorumlu bakan olmak..?!! :rolleyes:

Elin hindusunun demişsinde
Ama millet olarak elin avrupalısının yaptığını yaparken kimseden ses çıkmıyor
Not: Ben orada yoga derken sakinleşmek için anlamında yazdım ama fanatik ruhlu bazıları istediği gibi anlayıp yorumlamış
konu başlığına bakın yapılan yorumlara
illaki yazacaksanız konu ile alakalı yazın

Geri