Bize yazın (YARDIM)

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0
s.a arkadaşlar
sizden bir istegim olacak zahmet olmazsa hani web sayfalarında oluyor bize yazı bize mail atın diye sayfalar oluyor. kendi yaptıgım siteye böyle bişey eklemek istiyorum hazır kodlarla bunu nasıl yapacam... :) sordugum soru saçma olabilir çok acamiyim bu konuda...
ben bitane sitenin kodlarını aldım aşagıda bunun benim sayfada yayınlamak için neresini değiştircez veya hazır kodu olan arkadaşa varmı. yardımcı olursanız sevinirim

http://rapidshare.de/files/4344633/yazin_1_.txt.html

bak kardeş benim sayfada böyle bize yazın diye bi sayfa açıcam
ama benim mailime nasıl yönlendiririm onu soruyorum.
bak yukarda html kodları da var.. yani burda gönder dediginde benim mailime gelecek onu nasıl yapacam onu soruyorum umarım anlamışsındır dostum :) ilgin için saol

wala ya vbulletin seceneklerinden yada html kodlarila oynaman lsm html kodlarila aram pek yok vbulletin seceneklerindende olablr..

Dostum büyük bir ihtimalle değil çok büyük bir ihtimalle değişsen bile çalışmayacaktır eğer burda verdiğin rapideki gibi tek dosyaysa.
Form mail scripti bul bence bunun zaman kaybetme formmailde post get formları olmalı. Ama bu tek dosya işlevi yoktur.. Düzenlemeylede uğraşma derim ben sana ama bu örnek diyorsan kullanacağın scripti bana gönderebilirsen yardımcı olurum.

Geri