Biz Bu Lig İçin FAZLA ŞEREFLİYİZ!!!

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Yüreginde Beşiktaş Sevgisi Olan Herkez Bu Videoyu İzlesın Gerçekler Bir Bir Ortaya Çıkıyor Bu Sezon Hanqi Oyunlarla Şampiyonlugumuz Yendigini Açıkca Gösteriyor.Bizim Yıllardır Hakkımız Yeniyor İlla İş Başa Düştü Diyip Sokaklaramı Düşelim!! İzleyin Sizde Tüylerim Diken Diken Oldu.EN BÜYÜK SEN DEĞİLMİSİN ALDIRMA KARTAL ALDIRMA.... http://depo.forzabesiktas.com/

video çok anlamlı ama kendinize sormanız lazım Başkanımız,yönetim bu durumda ne kadar şerefli diye..Fb lehine yapılan ilk yanlış düdükte Gs la birlikte hareket etmek açıkçası bu duruşu zedeliyor.Kaldı ki hakem hatalarıyla kaybedilmiş bir Gs maçı da var

ben cimbom luyum...ama beşiktaş fanatiği çarşılı bu güzel kardeşime bir dahaki şampiyonada bol şanş diliyorum ve kardeş takımı başarılar diliyorum...

dostluk şahane futbol bahane...

ben cimbom luyum...ama beşiktaş fanatiği çarşılı bu güzel kardeşime bir dahaki şampiyonada bol şanş diliyorum ve kardeş takımı başarılar diliyorum...

dostluk şahane futbol bahane...

ne çabuk kardeş oldunuz arkadaşım siz değilmiydiniz 92-93 sezonunun son haftasında ankaragücüne 8 atıp averajla şampiyonluğu bjk nin elinden alan

ne çabuk kardeş oldunuz arkadaşım siz değilmiydiniz 92-93 sezonunun son haftasında ankaragücüne 8 atıp averajla şampiyonluğu bjk nin elinden alan

Bıraksaydıkta Bjk mi Şampiyon Olsaydı Saçma Saçma Konuşma..

Dogru Maçı Satın Alıp Ankaragücüne 8 Atmak Varken Neden Bıraksınlar Haklısın =)

kardeşlik falan hikaye..bu sene sadece fenerli yöneticilerin ve yardakçı medyanın antipatik tutumu neticesinde iki tarafta kendini birbirine yakın hissetti..benzer yakınlaşmalar bizim 100. yılımızda fatih terime uyuz olan fenerlilerle beşiktaşlıların yakınlaşması şeklinde gerçekleşmişti...
şampiyonluk yolunda gsarayla çekişseydik görürdüm ben o zaman kardeşliği

ben bjk ye karşı hakem hatalarını anlatan videoya objektif bakmaya çalıştım kısmen haklılık payı olsada fanatizmle hazırlanmış bir video o yüzden samimi bulmadım en sonunda da sokağa inmeyi plnlıyolarmış ynlış htırlmyosm bnlar boş işler futbol gzl ama gnçlerden çok şey götüryo bu ülkede

ben bazı forumdaki muhtemelen yaşı ufak arkdaşları araştırmaya davet ediyorum gs ile ankaragücü maçının 8 farklı bittiği sezonu incelesinler he zahmet edip incelmedilersede ben yardım edeyim bnlar resmi veridir aynı ankaragücü o sene .... v diğer
KONYASPOR 1 - 5 FENERBAHÇE
KOCAELİSPOR 5 - 0 KONYASPOR
KOCAELİSPOR 7 - 2 KAYSERİ ERCİYESSPOR
TRABZONSPOR A.Ş. 3 - 1 MKE ANKARAGÜCÜ
MKE ANKARAGÜCÜ 0 - 3 KOCAELİSPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. 4 - 0 MKE ANKARAGÜCÜ
MKE ANKARAGÜCÜ 8 - 0 KONYASPOR
FENERBAHÇE 7 - 1 KARŞIYAKA
GALATASARAY A.Ş. 3 - 0 MKE ANKARAGÜCÜ
BAKIRKÖYSPOR 3 - 6 BEŞİKTAŞ A.Ş.
MKE ANKARAGÜCÜ 0 - 4 FENERBAHÇE
BEŞİKTAŞ A.Ş. 7 - 0 KONYASPOR
MKE ANKARAGÜCÜ 0 - 6 BEŞİKTAŞ A.Ş.
MKE ANKARAGÜCÜ 0 - 5 KARŞIYAKA
ALTAY 5 - 0 GAZİANTEPSPOR
GALATASARAY A.Ş. 5 - 0 KONYASPOR
GAZİANTEPSPOR 5 - 0 AYDINSPOR
TRABZONSPOR A.Ş. 6 - 2 GAZİANTEPSPOR
MKE ANKARAGÜCÜ 0 - 8 GALATASARAY A.Ş.

böyle bir ligte 8-0 çokda şaşırtmamalı bakın maçlara böyle gnlerde geçirdi türk futbolu

ßĻάςЌ ξάģĻę;2899813' Alıntı:
Dogru Maçı Satın Alıp Ankaragücüne 8 Atmak Varken Neden Bıraksınlar Haklısın =)

o maç satılmış diyorsan incele aynı sezon aynı takım ve beşiktaş konyaya nasıl 7 atmış onuda açıklayın o zaman

BEŞİKTAŞ A.Ş. 4 - 0 MKE ANKARAGÜCÜ
GALATASARAY A.Ş. 3 - 0 MKE ANKARAGÜCÜ
BEŞİKTAŞ A.Ş. 7 - 0 KONYASPOR
MKE ANKARAGÜCÜ 0 - 6 BEŞİKTAŞ A.Ş.
MKE ANKARAGÜCÜ 0 - 5 KARŞIYAKA
MKE ANKARAGÜCÜ 0 - 8 GALATASARAY A.Ş

karşıyakadan kendi evinde 5 yiyen takım beşiktaştan 6 GS dende 8 yemiş çok değil
hem neden yönetimin teknik heyetin futbolcuların yanlışlarına tepki yok onu anlamıyorum
şampiyon olan takım maç satın alıyor ve bunlar sezon bittikten sonra konuşulmaya başlıyor

siz değilmisiniz GS iflas atti diyen maç alacak parası olanları araştırmak lazım

bu senede gördük zaten vestele 10 dakikada nasıl 4 gol attığınızı

Geri