Bitti

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
370 bin Euro’luk maaşını 6 aydır tıkır tıkır alan Q7, menajeri Mendes’e “Artık burada kalmak istemiyorum. Bana yeni takım bul” talimatı verdi

BEŞİKTAŞ sezon başından bu yana 3.7 milyon Euro’luk ücretinden “FEDA” edip etmeme konusunda fikir ayrılığı yaşadığı ve bu nedenle haftalardır tek başına PAF takımla idman yapma cezasına çarptırdığı Quaresma’dan kurtuluyor.

GEÇEN hafta Portekiz’de gözaltına alındıktan sonra psikolojisi iyice bozulan tecrübeli yıldız, menajeri Jorge Mendes’e direktif vererek “Artık İstanbul’da yapacak işim kalmadı. G.Saray benimle ilgilendi ama bu yönetim, taraftar korkusundan beri onlara da vermez. Beşiktaş’ta oynama şansım da yok. Bana yeni bir kulüp bul, devre arasında neresi olursa olsun gitmek istiyorum” dedi.

QUARESMA’YA Katar ve Rusya’dan talip çıkmış, ancak Portekizli oyuncu Rusya iklimini “çok soğuk”, Katar’ı ise “çok sıcak” bulduğu için bunları geri çevirmişti. Beşiktaş’ın kararlı tutumu karşısında direnci kırılan Q7, bu 2 ülkeden birine giderse kulübün 3 milyon Euro bonservis bedeli alması bekleniyor.

Q7 artık ayrılmak için geri sayıma başlarken Beşiktaş’a maliyeti ise 18,3 milyon Euro oldu. 7.3 milyon Euro’ya Inter’den transfer edilen Portekizli, ilk sezon 3.5 milyon Euro alırken son iki yılda ise 3 milyon 750’şer bin Euro kazandı. Portekizli oyuncu oynamamasına rağmen her ay maaşını alıyor.

Milliyet - BÄ°TTÄ°

Geri