Bitmeyen Fener kompleksi [ Önce Beşiktaş-MIŞ ]

black06

New member
Reaction score
0
"Ayağa kalkmayan Fenerli olsun" demesinden bellidir Beşiktaş taraftarının Fenerbahçe kompleksi ya da Fenerbahçe'nin Avrupa'da ki rakibi kimse onu tutarak gösterir Beşiktaş taraftarı Fenerbahçe kompleksini. Bazen Yunan, bazen İngiliz olurlar ama bu zamana kadar hiç böyle trajikomik bir halde görmemiştik kendilerini.

"Önce Beşiktaş" yazdığı anlaşılan bir pankart ve bu pankartın arkasında Trabzonsporlu futbolcu Mustafa Yumlu'ya "Şu maçı Allah rızası için alın, Fener'e bırakmayın" diyen Beşiktaş taraftarı.

Beşiktaş taraftarının Trabzonsporlu futbolcu Mustafa Yumlu'ya söylediği sözler

2aagc5k.jpg

video link :Önce Beşiktaş-MIŞ! l Genç Fenerbahçeliler

Olm Ben Sana Söylemekten Bıktım Sen Duymaktan Bıkmadın :D

çarşı kendinede beşiktaşa da karşı

eLLerine sğLık ortak tam üzerine basmışsın yani özeLLikLede daha sabah mesutLa bunun tartışmasını yaptık :)

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil zaten.. Önemli olan saygı çerçevesinde yorum yapabilmek.

gerçek beşiktaş taraftarı,beşiktaşı da geçtim gerçek taraftar dediğin böyLe bir işin şakasını dahi yapmaz..ne demek yani sen kendi camianı kendi takımını bu kadar yerin dibine nasıL sokabiLiyorsun..ne demek fenerbahçe oLmasın yeter ki siz de bizi yenin..bunLar ruh sağLığı yerinde oLmayan adamLarın söyLeyeceği şeyLer..sen nasıL oLur da kendini başka takımLarın mezesi haLine getirebiLirsin..paşaLar gibi ben maçımı kazanırım gerisi ne yaparsa yapsın diyemiyorsun da kendini kendi şerefini bu kadar ayakLar aLtına aLabiLiyorsun..gerçek beşiktaş taraftarını tenzih ederim de bu tip adamLar başkasının şeyiyLe gerdeğe giren adamLardır..kimse de kusura bakmasın bu ve bu kafa yapısındaki taraftarcıkLar için Fenerbahçe taraftarının söyLedikLeri az biLe..sen kendi kLubünün haysiyetini maç başLamadan satıyorsan eğer FenerbahçeLi adam da geLir sana satıLmışsın der..bir de utanmadan önce beşiktaş diye başLayan yazının arkasında duruyor..kendi kendine kapak vermek de ayrı meziyet doğrusu..

Geri