Bitdefender Antivirüs v16.28.0.1789 2013 TR

simonzeki

New member
Reaction score
0
GBKW74d.png

Bitdefender Antivirüs v16.28.0.1789 2013 TR

Bitdefender Antivirüs+security, virüs avcısı denile bilir, 2yıldır testlerde 1'numara,
online alışveriş rahatlıkla yapabileceğiniz harika safe özelliği,
internet tarayıcısını koruma keyloagger truva usb virüsleri antiphishing antispam firewalreklam yazılımı facebook ve diğer
sosyal virüslerden %100 korunabilisiniz,ayrıca pci hırsızları için bir özellik bulunmakta,yer tespiti
yapma özelliği vazgeçilmez, tarafımca kullanılmaktadır
FXsPUU8.jpg

Lisanslama türü serial ile diğer araçlara gerekmez,
Not: rarda hem antivirüs hem security bulunmakta, hangisi derseniz
tabiki security daha güçlü,normal kullanıcılar antivirüsü kurabilir

Boyut:250-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows Tümü

KsMcqjv.gif

Bitdefender Internet Security-2013

(((Alternatif)))

Bitdefender Internet Security-2013

keyin geçerli olması için önce ingilizce sonra Türkçe kurmak gerekiyor mu hala? bende o yöntem işe yaramamıştı da :(

tüm keyleri deneyin %100 oluyor.. bizzat defalarca yaptım

Not defterinde şöyle bir yazı çıktı "dipnot: tavsiyem ing kurup lisans aktif etmeniz çünki lisanslar ing içindir
fakat ing kurduktan sonra lisansı girin ardından, programı kaldırıp türkçeyi kurun
denenmiştir" Yani emin misin simonzeki Türkçede kabul ettiğine? ona göre antivirüsü kaldıracağım. Tekrar uğraştırma beni kaldır yükleler ile. İngilizce sürümünü kurup kabul ettirip üzerine Türkçeyi kurduğumda olmadı bende kaç defa denememe rağmen bana Tr de çalışan key lazım. Cevabını bekliyorum kurmak için.

CXX4MNQ
TQTZNNM buyur bunlarda yeni keyler sorunsuz,, boş program paylaşmam

Tamam simonzeki paylaşımlarını oldukça beğeniyorum zaten de ben bu bitdefenderı o kadar çok denedim ki dellendirdi beni metin belgesinin içerisinde o yazıyı okuyunca acaba dedim yine mi yaşayacağım bu sorunları. Teşekkürler ilgilendiğin için.

Yine olmadı işte simonzeki kardeş. Boşa tekrar indir kur işte. Kanıtı da resimde. Bari belirt oraya ingilizce sürümünde aktif edin önce diye boşa vakit kaybettim o taktik benim pcde olmuyor çünkü. Özellikle sormama rağmen oluyor demeseydin keşke...

lx1sp.jpg

kardeşim, sorununu çözücem şuan bilgisayarda olmasa diycemki bende hata ama, caps eklicem lisansta

Dostum benim diğer forumlarda okuduğum ingilizcede kabul edildiği önce onu kurup daha sonra kaldırarak Türkçe yi kurmamız gerektiği. Senin linkten indirdiğim dosyanın içindeki metin belgesinde de öyle yazıyor. Bu arada o ingilizce kurduktan sonra kabul etmiş ama üzerine tr yi kurduktan sonra benden tekrar lisans istemişti. Kaç defa denememe rağmen o yüzden ısrarla Türkçe de kabul ediyor mu diye sordum. Ve anahtarların çoğunu denedim ama sonuç aynıydı. Senin önerdiğin lisans ile ilgili resmini koydum gördüğün gibi yapacak bir şey yok sildim artık uğraşmıcam bu bitdefender ile :D

Dostum benim diğer forumlarda okuduğum ingilizcede kabul edildiği önce onu kurup daha sonra kaldırarak Türkçe yi kurmamız gerektiği. Senin linkten indirdiğim dosyanın içindeki metin belgesinde de öyle yazıyor. Bu arada o ingilizce kurduktan sonra kabul etmiş ama üzerine tr yi kurduktan sonra benden tekrar lisans istemişti. Kaç defa denememe rağmen o yüzden ısrarla Türkçe de kabul ediyor mu diye sordum. Ve anahtarların çoğunu denedim ama sonuç aynıydı. Senin önerdiğin lisans ile ilgili resmini koydum gördüğün gibi yapacak bir şey yok sildim artık uğraşmıcam bu bitdefender ile :D

ndAlhAJ.jpg

buyur kardeşim bunlar sana verdiğim lisanslar emin ol kimseyi kandırmadım, denemesem,
paylaşmazdım, diğer bilgisayarımdada aktif ettim bunları

Dostum kandırdın demiyorum zaten. Bende seni kandırmıyorum koyduğum fotoyu görüyorsun. İngilizcede kabul ediyor genelde. Türkçede oluyorsa da bilmiyorum bende neden öyle yaptı bir daha uğraşmam bitdefender ile.

Teşekkürler, sürekli key yenilemek gerekecek mi diye sorsam ?

Geri