Bisikletle Atlarsan Olacagi Buydu +18

akon

New member
Reaction score
0
kid_leg.jpg

2-3 çocuk sırayla bisikletleriyle suya atlıyorlar, daha sonra sıra şişman olanına gelince olan oluyor. Tahminen bisikletin pedalları yüzünden bacağının ön kısmı 2 ‘ye yarılıyor. Video kesinlikle fake degildir; derin kesiklerde sinir uçlarıda kesildiği için birşey hissetmezsiniz şokun etikisiyle.

İZLEYİNİZ

bence bu videoda bi bokluk var çocuğun bacağıyarılıyo ve yuzunde hiç acı ifadesi yok sizin ole bacağınız yarılsa suratınız videodakı cocuk gibi mi olurdu;???

derin kesiklerde sinir uçlarıda kesildiği için birşey hissetmezsiniz şokun etikisiyle.

abboowww pirzola gibi açılmış. vısshhh.. saol dostum...

yazık olmuş çocuk işte her yerden atlıyo

ya aklı var mantık var ordan atlanırmı yaaa hiç akıllı insan yaparmı bide bisikletle

manigatör' Alıntı:
ya aklı var mantık var ordan atlanırmı yaaa hiç akıllı insan yaparmı bide bisikletle

demek ki adamda akıl olmadığı için mantık yürütemiyor atlıyor we olacağı gerçekten de bu a.Q deli mi s.kti de atlıyorsun ordan ne bacak kaldı ne bisiklet. sinir oldum şimdi

ilk ten zevkli birşeymiş gibi geldi ama en son daki çocuk bisiklet kullanmayı bilmiyordu galiba :S

ben ufak çaplısını yaşadım gerçekten insan hissetmio korkunç bişey ama ya

çok fena arkadaşlar ya yorumlar için saolun

abi kim nederse desin fake bu yav artık ayak bile denmicek bile gelmiş acıhissetmemesine imkan yok hadi acı hissetmedin ben olsam durumda annem ağzıma edecek die korkardım :)

yorumlar için teşekkürler

fake olabilir çoğu arkadaş fake dedi ama bilmiyorum

yaw ınsanın ayagı o kadar yarılacak vede sadece bole elleyıp duracak olemı???wala pek ınandırıcı gelmedı ama gercekse gercekten vahım bı durum..

cocuk bişeyin farkında deqiL o videonun devamında feryat fiqandır kesin.. yaraya inanamamıs qibi bakıyo bu nerd en cıktı faLan die jeton düsünce cıqLıkLar basLıcak.

felaket bu ya evlat dağılmış iyice

yorumlar için teşekkürler arkadaşşlar

Geri