Birkaç İstekde Benden

bim_28

Altın Üye
Reaction score
0
Online sürelerinide istesek mesela nasıl olur datebaseye çok mu
yüklenmiş oluruz. Bu uyggulama çok güzeldi hem görev isteyen üyelerin
online sürelerine de bakılıyordu felan...

Birde smileyleri genişletsek eskilerini silelim demiyorum yenilerini yayına koyalım.
Mesela eski skinimizde lolipop emen güzel bir smile
biggrin5hx.gif
vardı çok tartışılmıştı.
Benim çok beğendiğim şu smile vardı mesela...
redface8gg.gif

Hadi bakalım yorum sizin.

smileyler önemli değil de online süreleri çok iyi bir uygulamaydı gerçekten...

GüzeL ßi konuya parmak ßasmı$sın Tbr..Online süresi GüzeLdi..ßir çok forumdada var.. ßizdede vardı.. ama yeni temada yok oldu.. eğer ßi sorun çıkarmıyacaksa tekrar konuLsa iyi oLur ..

smileylere yenilerini ekleyelimmm :lol:

eklensin

eklensin

bencede online süresi eklenirse daha iyi olur adam bir günde manyak gibi msj yazıyor ve yabancı-üye-geçerken uğradım gibi yükseliyor bizde adamı bir şey sanıyoruz ama online süresi olursa çok iyi olacak... (bence)

++++++++++++++++++++++1

zaten teşekkürler kurtarıldığı gibi online süreleride kurtulabilir... tabi yawaşlamıcaksa güzel olur... pasaklının smlileylerden olsa dahada güzel olur :)

online gelmez sanırım cunku 3.0.10 la 3.5.1 uyusmuyor ben kendi sitemde böle sorun yasadım :) valla boswerın böyle iyi zaten online süresine gerek yok kendını forumda ispatlaış ise gerek olmas buna :)

+1903 :) Bunuda Burada Öğrendim :) online Sürelerinin Gelmesi Gercekten Gayet Güzel Olur :)

bencede online süresi gelsin online süresi az olanlar utanıp siteye daha fazla takılmasınıda saglayabilir bu bir fikidi:)

Bu smiley eklenebilirse olsun.yoksa istemem
e0253yg.gif

bence de güzel fikirler saygı duyuyorum.......

Online Sureleri Eklense Bencede Cok Guzel Olur Cunku BUrası Artık Kendini Asmiş Bi yer Cok Buyuk Basarılara İmza Atıyor Hergecen Gun Bizlerde Artık Buray Acacak Bi Konu Bulamıyoruz Hersey Verilmiş Moderator Olmak İsteyenler İçin Daha Guzel Bi Uygulama Olur...

yaw arqadashlar yapmayn allah ashqına Ne online suresi forum un bashndan beri olanlara haqsıslıq olrbu gecesini gündüsünü qatan adam daha yeni üyeyle aynı online sürede olucaq ee osaman bunun nerde esprisi qi
hea esqi süreler geri getrilebilse saten Dark tsk Larda olduu gby online time larıda alrdı bence eer 0dan bashlıcaqsa gercheqden gereqsis bishey olr..

Geri