ErdemLiyiZ
Altın Üye
- Reaction score
- 0
BİRİNCİ DEVRE
Yeni evli bir çift evlendikleri günün akşamı ailece yemek yedikten sonra odalarına çekilirler.Gece yarısı tiz bir düdük sesi evi çınlatır. Damat telaşla yataktan fırlar ve karısına sorar:
- Ne oluyor? Bu düdük sesi de ne böyle?
Yeni gelin hiç istifini bozmadan gayet sakin bir şekilde cevap verir:
- Hiç. Babam çaldı.
- Peki, ama neden?
- Hayatım, babamın hakem olduğunu unuttun mu? İlk kırkbeş dakikanın bittiğini haber
veriyor.
AGUSTOS BÖCEKLERİ
Çılgınca geçen bir parti sonrasında, gençler kumsala dağılırlar. Kuytu bir köşede bir genç kızla delikanlı mehtabı seyretmektedir. Biraz çakırkeyif olan genç kız, delikanlının omzuna başını yaslayarak mırıldanır:- Her şey bir rüya gibi, değil mi, sevgilim? Deniz, kumsal, mehtap ve ağustos böceklerinin sesi.
Delikanlı düzeltir:
- Ağustos böceklerinin değil, fermuarın sesi.
ÇOÇUGUMUZ OLSUN
Yeni evli bir cift balayini gecirecekleri yere tren ilegidiyormus. Yatakli vagonu son anda bilet alan yasli bir adamla
paylasmak zorunda kalmislar. Gece ust ranzada cift sevismeye baslamis.Erkek gidip gelirken
"Oglumuz olursa adi Abdurrahman olsun.. oglumuz olursa adi
Abdurrahman olsun...." diye inliyormus.
Derken bir kazadir olmus,tren raydan cikip devrilmis.Bunlar da vagonun icinde saga sola dagilmislar.Kadin dustugu yerden kalkip telasla yasli adama sormus "Kocami gordunuz mu?"
Yasli adam eksimis bir suratla oldugu yerden dogrulmus,tiksintiyle
alnini silip
"Kocanizi bilmem ama sizin Abrurrahman burda!".
HAMİLE KADIN VE ÇOÇUK
Küçük çocuğun karşısına hamile olan genç bir kadın oturur. Çocuk bir süre kadını gözlerinin ucuyla süzdükten sonra, sinsi sinsi gülmeye başlar. Çocuğun bakışlarından rahatsız olan kadın bir süre sabrettikten sonra dayanamayarak sorar:- Neye bakıp gülüyorsun, yumurcak? Yoksa beni birine mi benzettin?
- Hayır, sizi tanımıyorum, ama ne yaptığınızı biliyorum.
UÇAKTAKİ OLAY
Bir gün iki ibne uçaktaymış tam herkesin uyuduğu sırada biri diğerine; - ''hadi *ikişelim'' demiş.
digeri;
- ''kafayımı yedin bi sürü insan var''.
diğeri;
- ''merak etme hepsi uyuyuyordur bak istersen hostesten bi kola isteyeceğim kimseden ses gelmez hostes bile uyuyordur''.
ibne;
- ''bi kola getirin''.
diye seslenmiş kimseden tık yok bi daha istemiş gene aynı daha sonra başlamışlar *ikismeye sabah olunca hostes servise başlamış.
bir ihtiyar;
- ''ah kızım sabaha kadar başım ağrıdı'' demiş.
hostes;
- ''amca isteseydiniz size aspirin getirirdim'' demiş.
ihtiyarda;
- ''kızım nasıl isteyim, adamın biri kola istedi sabaha kadar *iktiler''.