Birileri Suratlarına Tükürülmeyi Bile Hak Etmiyor

MURATTASMAHB

New member
Reaction score
0
Büyük müslümanların adını anacagım için besmeleyle başlıyorum.BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

Onun adı Burak…

Kendisine medyada rastlamışsınızdır. Ya bir trafik kazasının kahramanı olarak, ya babasına borç verirken, ya da milyon dolarlık işlere imza atarken…
28 yaşında… Bilkent Üniversitesi’nde okurken, Londra’ya burslu olarak yollandı ve ekonomi eğitimi yaptı. Askerlik görevini henüz yapmadı… Tecilli!..
1998 Mayıs’ında bir trafik kazasında TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Sevim Tanürek’in ölümüne neden oldu. Şişli’de kırmızı ışıkta durmadı. Kazadan hemen sonra belediye arazözlerinin caddeyi baştan aşağıya yıkayarak 35 metrelik fren izini tamamen sildikleri, olayın cezai yönünün azaltılması için Burak’a kazadan sonra üç ay öncesine tarihli ehliyet verildiği, Sevim Tanürek’in yakınlarının azarlandığı, tanıkların hepsinin tehdit edilip korkutulduğu iddia edildi. Adli Tıp Trafik İhtisas Dairesi, Burak için “kusursuzdur” raporu düzenledi. Ölen Sevim Tanürek 8/8 kusurlu bulundu!. Burak hapisten
kurtuldu. Kusursuz raporunu veren dairenin Başkanı Eyüp Bey ise, daha sonra Türkiye Deniz İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığına atandı. 2001 yılında evlendi. Babası, oğlunun düğününde takılan 174 adet Cumhuriyet Altını’nı mal varlığındaki artışın nedeni olarak açıkladı. Ayrıca, babası 2001 yılında verdiği mal beyanında oğlu Burak’a 220 bin ABD Doları ve 55 bin Alman Markı borcu olduğunu açıkladı. Üniversiteden yeni mezun, o zaman 22 yaşındaki oğluna…

Babası Ülker Grubu ürünlerinin dağıtımını yapan şirketteki hisselerini 1.2 trilyon liraya satana kadar, şirket yönetimini Burak sürdürdü. Ve Burak geçtiğimiz günlerde bir kez daha gündemdeydi. Gıda sektöründeki hisseler satılınca, hemen şirketler kurup denizcilik sektörüne girdi. Yüzde 50 ortağı olduğu MB Denizcilik adlı şirket, 95 metre uzunluğunda Safran 1 adında bir kuru yük gemisi aldı. Gemiyi satan Hasan Doğan, satış fiyatının 2 milyon 325 bin dolar olduğunu söyledi. Burak, gemiyi ortağı ile birlikte 500 bin doları peşin 36 ay taksitle satın aldı. Ayda 72 bin YTL ödeyecekler.

Gemiyi satan Hasan Bey ise, 705 milyon dolara İstanbul’daki İETT Garajı arazisinin sahibi olan Dubai Şeyhi El Maktum’un küçük ortağı oldu. Ayrıca,
Hasan Bey’in ablası Remzi Gür ile evli. Remzi Bey, Burak’ı ve kardeşlerini burslu olarak yurtdışında okutuyor, babasının yakın arkadaşı, tatillerini
onun yazlığında geçiriyorlar.

————

Onun adı Levent…
35 yaşında… Gazetelere, televizyonlara hiç çıkmaz. Ücretli bir çalışan. Aylık maaşından başka bir geliri yok. İş Bankası Fon Yönetimi Bölümü’nde
çalışıyor. Kolay para kazanmıyor. Risk alıyor, işvereni adına verdiği kararlardan dolayı stres oluyor, terliyor. Ülkenin en iyi üniversitelerinden ODTÜ’nün iktisat bölümünden mezun…

Eylül 2004′te kendi gibi ODTÜ mezunu olan Evren ile evlendi. Çankaya Köşkü’nde sessiz sedasız, sade bir düğün yapıldı. Ne trafik kilitlendi ne de yabancı devlet başkanları şahit oldu. Davetliler arasında Köşk’ten bazı personel ve şoförler de vardı. Takı takma merasimi yapılmadı. Gelinin gelinliği
Versace gibi yabancı marka değildi, Ankara Olgunlaşma Enstitüsü’nde dikilmişti. Vergisini milletin ödediği diğer şatafatlı düğünlerin aksine, babası,
düğün nedeniyle Çankaya Köşkü’nde o saatlerde tüketilen elektriğin bedelini cebinden ödedi. Nikahı kıyan Çankaya Belediye Başkanı, çiftten “Laik
Cumhuriyete sadık evlatlar” yetiştirmelerini diledi. İstanbul’da 1 milyar 200 milyon liraya ev kiraladılar. Çalışıyorlar. Büyük ihtimalle ev geçindirirken zorlanıyorlardır. Çünkü, Ocak ayında bir erkek çocukları oldu. Bu sevindirici olay da sessiz sedasız gerçekleşti, muhabir, kameraman falan izlemedi.

Levent, arada bir anne-babasını ziyaret için Ankara’ya geliyor. Koruma istemiyor ve havaalanından taksiye binerek Çankaya Köşkü’ne ulaşıyor.
Ancak, şatafatlı ana kapı yerine, köşke ziyaretçilerin alındığı 5 numaralı kapıdan giriyor. Nizamiyeden yürüyerek konuta çıkarken, her seferinde
Cumhurbaşkanlığı korumalarını şaşırtıyor.

Birinin adı Burak, diğerinin Levent..

BURAK, TAYYIP ERDOGAN’IN
LEVENT ISE, CUMHURBASKANIMIZ SAYIN AHMET NECDET SEZER’IN OGLU…

Levent gibi insanların yetişmesi dileğiyle..

Bu arada 'KUSURSUZDUR' raporu alan burak askere çürük raporu alarak gitmedi

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ALINTIDIR http://www.bigazete.com

Nerden Alıntı Yaptığını Belirtmelisin Kurallar Gereğince...

Onur Öymen’in bir de oğlu varmış, Burak Öymen.

Fakat o babası gibi memur olup sonra da madara olmaya yanaşmamış.
“Bir buçuk milyar dolarlık bir projeyle sahneye çıkmış”, bir gazetenin ifadesine göre...
Bu bir turizm yatırımı projesi, Öymen’in ortağı da Capital Partners adında bir Kazak şirketi. (Kazak üretmiyor, Kazakistan’da kurulmuş.)
“Kaplankaya” diye bir yer yapacaklarmış, villalar, evler, oteller, yat limanı, alışveriş merkezi, eğlence alanı, okullar, sağlık merkezi, spor bilmemnesi, falan filan. Yatırım Muğla ilinin Milas ilçesinin Bozbük beldesine.
Beş bin kişi çalışacak, yetmiş bin yerli ve yabancıya hizmet verecek. İleride bölgede bir de zeytinyağı fabrikası kurmayı bile düşünüyorlar.
Burak Öymen Amerika’da okumuş, Türkiye, Rusya, Azerbaycan ve Kazakistan’da on iki yıldır “gayrımenkul işinde” bulunuyormuş. Resco diye bir şirketi var, Colliers International şirketinin Türkiye temsilcisi. Bugüne kadar Türkiye’de tam dört milyar dolarlık iş yapmış.
Eee, ne var bütün bunlarda?
Hiçbir şey yok.
Haberin ilginçliği de burada, hiçbir şey olmamasında.
Fakat çıkarılacak dersler var, yazının amacı da bu zaten.
Demek ki bir devlet memurunun ve politikacının çocuğu işadamı olabiliyormuş, hem de milyarlarca dolarla oynayabiliyormuş.
Demek ki bu ayıp ya da günah değilmiş.
Demek ki bu politikacı, birtakım “matbuat pezevenklerinin” ısrarla ve yalan yere sol olduğunu pazarlamaya çalıştıkları bir partinin ikinci adamı bile olabilirmiş!
Demek ki yatırım yapmak ve para kazanmak, yani kapitalist olmak da ayıp ya da günah değilmiş.
Bu durumda demek ki başbakanın oğluyla “gemici”, “gazozcu” ya da “bisküvitçi” falan diye dalga geçmeden önce durup düşünmek gerekiyormuş.
Demek ki akşam yemeklerinden sonra çay demlemek, televizyon seyredip erkence yatmak ve Aydın Doğan’ın verdiği paraları istife koymaktan daha başka yaşama biçimleri de varmış.
Demek ki, Onur Öymen gibi “Atatürk devrimlerini ve bürokratik oligarşinin yüce çıkarlarını korumak ve kollamakla görevli” adamlar, Adnan Menderes “gibi bile” davranmayabiliyorlarmış... Menderes, ticaret yapmak isteyen büyük oğlu Yüksel’e, “ben başbakan olduğum sürece sen bu işleri yapamazsın, senden faydalanmaya çalışırlar, dedikodu çıkar” demiş ama Recep Tayyip Erdoğan bu sağduyuyu gösterememiş...
Vallahi, günümüzün ana muhalefet partisinin genel başkan yardımcısı da gösterememiş!
Gençlere “zağar” mağar diye küfür edeceklerine kendi gözlerindeki merteğe baksınlar, CHP amigoları. Sanki göbekleri yok ve onları hiç kaşımadılar...
Hep de yanılmıyorlar ya canım, ara sıra doğru da yazıyorlar. Adam demiş ki, “demek ki bizim yazdıklarımızın bir kıymet-i harbiyesi yok”...
Ha şunu bileydin tonton!

04.08.2007 Engin ARDIÇ
AKŞAM

bu adamlar "Allah'a" inandıgını hatta hepimizden cok sevdiklerini her fırsatta dile getirenler...
bize de cehennemde catır catır yanacaksınız diyolar ya, orda bu burak efendiyle babasıyla ve ayakçılarıyla hesaplaşıcaz nasolsa inşallah. orda şartlar eşit burak efendi...

Bunlar insanların karakterleri ve tiniyetleri ile ilgili konular. Ama herkes neyin ne olduğunu zaten biliyor bu ülkede fakat anlamamak için direniyorlar. Çünkü işlerine gelmiyor.

Onur Öymen’in bir de oğlu varmış, Burak Öymen.

Fakat o babası gibi memur olup sonra da madara olmaya yanaşmamış.
“Bir buçuk milyar dolarlık bir projeyle sahneye çıkmış”, bir gazetenin ifadesine göre...
Bu bir turizm yatırımı projesi, Öymen’in ortağı da Capital Partners adında bir Kazak şirketi. (Kazak üretmiyor, Kazakistan’da kurulmuş.)
“Kaplankaya” diye bir yer yapacaklarmış, villalar, evler, oteller, yat limanı, alışveriş merkezi, eğlence alanı, okullar, sağlık merkezi, spor bilmemnesi, falan filan. Yatırım Muğla ilinin Milas ilçesinin Bozbük beldesine.
Beş bin kişi çalışacak, yetmiş bin yerli ve yabancıya hizmet verecek. İleride bölgede bir de zeytinyağı fabrikası kurmayı bile düşünüyorlar.
Burak Öymen Amerika’da okumuş, Türkiye, Rusya, Azerbaycan ve Kazakistan’da on iki yıldır “gayrımenkul işinde” bulunuyormuş. Resco diye bir şirketi var, Colliers International şirketinin Türkiye temsilcisi. Bugüne kadar Türkiye’de tam dört milyar dolarlık iş yapmış.
Eee, ne var bütün bunlarda?
Hiçbir şey yok.
Haberin ilginçliği de burada, hiçbir şey olmamasında.
Fakat çıkarılacak dersler var, yazının amacı da bu zaten.
Demek ki bir devlet memurunun ve politikacının çocuğu işadamı olabiliyormuş, hem de milyarlarca dolarla oynayabiliyormuş.
Demek ki bu ayıp ya da günah değilmiş.
Demek ki bu politikacı, birtakım “matbuat pezevenklerinin” ısrarla ve yalan yere sol olduğunu pazarlamaya çalıştıkları bir partinin ikinci adamı bile olabilirmiş!
Demek ki yatırım yapmak ve para kazanmak, yani kapitalist olmak da ayıp ya da günah değilmiş.
Bu durumda demek ki başbakanın oğluyla “gemici”, “gazozcu” ya da “bisküvitçi” falan diye dalga geçmeden önce durup düşünmek gerekiyormuş.
Demek ki akşam yemeklerinden sonra çay demlemek, televizyon seyredip erkence yatmak ve Aydın Doğan’ın verdiği paraları istife koymaktan daha başka yaşama biçimleri de varmış.
Demek ki, Onur Öymen gibi “Atatürk devrimlerini ve bürokratik oligarşinin yüce çıkarlarını korumak ve kollamakla görevli” adamlar, Adnan Menderes “gibi bile” davranmayabiliyorlarmış... Menderes, ticaret yapmak isteyen büyük oğlu Yüksel’e, “ben başbakan olduğum sürece sen bu işleri yapamazsın, senden faydalanmaya çalışırlar, dedikodu çıkar” demiş ama Recep Tayyip Erdoğan bu sağduyuyu gösterememiş...
Vallahi, günümüzün ana muhalefet partisinin genel başkan yardımcısı da gösterememiş!
Gençlere “zağar” mağar diye küfür edeceklerine kendi gözlerindeki merteğe baksınlar, CHP amigoları. Sanki göbekleri yok ve onları hiç kaşımadılar...
Hep de yanılmıyorlar ya canım, ara sıra doğru da yazıyorlar. Adam demiş ki, “demek ki bizim yazdıklarımızın bir kıymet-i harbiyesi yok”...
Ha şunu bileydin tonton!

04.08.2007 Engin ARDIÇ
AKŞAM

Bu ülkede solcu Onur Öymenin çocuğu milyar dolarla oynarken kimseden çıt çıkmıyor ama bir başbakanın oğlu arkadaşıyla taksitle 1 milyon dolara bir küçük gemi alınca birileri ortalığı yıkmaya çalışıyro

hadi ordan sizde

Bu ülkede solcu Onur Öymenin çocuğu milyar dolarla oynarken kimseden çıt çıkmıyor ama bir başbakanın oğlu arkadaşıyla taksitle 1 milyon dolara bir küçük gemi alınca birileri ortalığı yıkmaya çalışıyro

hadi ordan sizde

Arkadaşım bu ne anlayış böyle ?Konuyu ilk açan arkadaş Başbakanın oglu hakkında babasının nüfusunun kullanıldıgını hemde adaletsizce kullanıldıgından örnekler veriyor.Oysa Engin ardıç gibi iktidar beslemesinin bahsettigi Altan Öymenin oglu konusunda ise CHP nin ve babasının iktidar olmaması nedeniyle babasınınetken olmamasını görürüz.Gerçi CHP ideolojisi olarak oglu büyük işler peşinde koşarken babasının o görevde bulunması etikmidir dersen o tartışılabilir.Sen bir tarafta hiç babasının etkisi bir evladı koyacaksın,öbür tarafa babasının nüfüsuyla zengin olup,Sevim Tanürek gibi halka mal olmuş bir sanatçıyı ehliyetsiz arabayla katleden,katlettikten sonra belediye devlet işbirligiyle olası cezadan kurtarılıp ballı kaymak olarak,sahte testis kanseri raporuyla askerlikten yırttırılan,Üstelik olarak burada ben ilave edeyim deniz feneri yolsuzluklarında kuryelik yapan başbakanın oglunu koyacaksın ve haksızlıklara,adaletsizliklere ragmen taraftarlıgınız geregi vicdanınızı rahatlatmaya çalışacaksın.Tebrik ederim.Ne vicdanmış bu be yav?

Arkadaşım bu ne anlayış böyle ?Konuyu ilk açan arkadaş Başbakanın oglu hakkında babasının nüfusunun kullanıldıgını hemde adaletsizce kullanıldıgından örnekler veriyor.Oysa Engin ardıç gibi iktidar beslemesinin bahsettigi Altan Öymenin oglu konusunda ise CHP nin ve babasının iktidar olmaması nedeniyle babasınınetken olmamasını görürüz.Gerçi CHP ideolojisi olarak oglu büyük işler peşinde koşarken babasının o görevde bulunması etikmidir dersen o tartışılabilir.Sen bir tarafta hiç babasının etkisi bir evladı koyacaksın,öbür tarafa babasının nüfüsuyla zengin olup,Sevim Tanürek gibi halka mal olmuş bir sanatçıyı ehliyetsiz arabayla katleden,katlettikten sonra belediye devlet işbirligiyle olası cezadan kurtarılıp ballı kaymak olarak,sahte testis kanseri raporuyla askerlikten yırttırılan,Üstelik olarak burada ben ilave edeyim deniz feneri yolsuzluklarında kuryelik yapan başbakanın oglunu koyacaksın ve haksızlıklara,adaletsizliklere ragmen taraftarlıgınız geregi vicdanınızı rahatlatmaya çalışacaksın.Tebrik ederim.Ne vicdanmış bu be yav?

Babasının nufuzunu kullandığını nerden biliyorsun.Gemiyi (ki bu gemi 17 yıllık ) devletin parasıyla mı almış oksa kendi şahsi parasıyla mı.

Bu ülkekde insanlar kendi özel paraları ile ticaret yapamayacaklar mı.

Eğer geminin parası devletten verildiyse ozamn haklısın buna en çok karşı olanların başında olurum.

hadi diyelim CHP iktidara getirildi( gelemeyeceği için bilerek getirildi diyorum) Onur Öymenin oğlu ;
--- yav benim babam başbakan yardımcısı ben işlerimi bırakıpta gidip memur olayım mı diyecek

Bu ülkede CHP nin bankası bile var.Dünyada hangi partinin bankası varmış söyleseneize

Babasının nufuzunu kullandığını nerden biliyorsun.Gemiyi (ki bu gemi 17 yıllık ) devletin parasıyla mı almış oksa kendi şahsi parasıyla mı.

Bu ülkekde insanlar kendi özel paraları ile ticaret yapamayacaklar mı.

Eğer geminin parası devletten verildiyse ozamn haklısın buna en çok karşı olanların başında olurum.

hadi diyelim CHP iktidara getirildi( gelemeyeceği için bilerek getirildi diyorum) Onur Öymenin oğlu ;
--- yav benim babam başbakan yardımcısı ben işlerimi bırakıpta gidip memur olayım mı diyecek

Bu ülkede CHP nin bankası bile var.Dünyada hangi partinin bankası varmış söyleseneize

1 Yazıları iyica oku ondan sonra yorum yap.Yazıda Başbakanın oglunun nasıl nüfus kullandıgını bırak,trafik kazasından nasıl yırttıgı detayıyla anlatılıyor ama Altan Öymen'in oglu için zaten nüfus kullanması mümkün degil.
2 CHP savunucusu degilim fakat Altan Öymen'in durumunu Eger CHP iktidara gelir ve çartesine bakmazlarsa o zaman konuşun.Şimdi AKP iktidarda ve geregini yapması gerekende AKP.
3.Atatürk'e düşman olanlar takiyye prensipleri geregi Atatürk'e açıkça saldıramazlar iyi bakın hep dolaylı olarak saldırırlar.Bunun bir güzel örnegide eleştirmenin dışında CHP düşmanlıgı gibi Atatürk degerlerine ve kazanımlarına saldırmaktır.CHP'nin Bankası yoktur.CHP'yi Atatürk kurmasından dolayı Atatürk'ten CHP'ye intikal eden hisse devri vardır.

Not;CHP bugün AKP gibi emperyalist işbirlikçisi bir partiyi kötü parti yönetimi nedeniyle nefret ettigim bir yönetime sahip ama lütfen Atatürk sevgim geregi CHP düşmanlıgınıda tasvip etmiyorum.

şeytanda büyük müslüman diye biliyorum belki yanılıyor olabilirim

neme lazım bismilah yanında birde elham okuyup birde ayetel dürsi okudukmu kendimizi saalama alırız

CHP dusmanlıgı adı altında ATATURKe yapılan saldırıları bende anlamıs degilim. CHP her ne kadar yanlıs yonetilsede ATATURKun partisidir...Ve de ATATURKu seven her insanın istemsiz bile olsa CHPye biraz sempatisi vardır...

1 Yazıları iyica oku ondan sonra yorum yap.Yazıda Başbakanın oglunun nasıl nüfus kullandıgını bırak,trafik kazasından nasıl yırttıgı detayıyla anlatılıyor ama Altan Öymen'in oglu için zaten nüfus kullanması mümkün degil.
2 CHP savunucusu degilim fakat Altan Öymen'in durumunu Eger CHP iktidara gelir ve çartesine bakmazlarsa o zaman konuşun.Şimdi AKP iktidarda ve geregini yapması gerekende AKP.
3.Atatürk'e düşman olanlar takiyye prensipleri geregi Atatürk'e açıkça saldıramazlar iyi bakın hep dolaylı olarak saldırırlar.Bunun bir güzel örnegide eleştirmenin dışında CHP düşmanlıgı gibi Atatürk degerlerine ve kazanımlarına saldırmaktır.CHP'nin Bankası yoktur.CHP'yi Atatürk kurmasından dolayı Atatürk'ten CHP'ye intikal eden hisse devri vardır.

Not;CHP bugün AKP gibi emperyalist işbirlikçisi bir partiyi kötü parti yönetimi nedeniyle nefret ettigim bir yönetime sahip ama lütfen Atatürk sevgim geregi CHP düşmanlıgınıda tasvip etmiyorum.

Vtnsvr;Formundasın.

CHP dusmanlıgı adı altında ATATURKe yapılan saldırıları bende anlamıs degilim. CHP her ne kadar yanlıs yonetilsede ATATURKun partisidir...Ve de ATATURKu seven her insanın istemsiz bile olsa CHPye biraz sempatisi vardır...

Bu ve benzeri yazıları okuyunca kendi kendime yok daha neler demeden kendimi alamıyorum.

Neymiş efendim Atatürk ü seven herkesin CHP ye sempatisi varmış. Yani kısaca CHP yi sevmek Atatürkü sevmektir deyeme getiriyorlar akılları sıra.

Kusura bakmayın ama siz daha şimdiden bu ülkenin yüzde 80 ini Atatürk düşmanı ilan ettiniz.

CHP ye verilen oylar yüzde 20 olduğuna göre dememki sonuç anynen böyle.

yahu bu ülkede atatürk ü sevmeyen ne kadar çok insan varmış

Bu ve benzeri yazıları okuyunca kendi kendime yok daha neler demeden kendimi alamıyorum.

Neymiş efendim Atatürk ü seven herkesin CHP ye sempatisi varmış. Yani kısaca CHP yi sevmek Atatürkü sevmektir deyeme getiriyorlar akılları sıra.

Kusura bakmayın ama siz daha şimdiden bu ülkenin yüzde 80 ini Atatürk düşmanı ilan ettiniz.

CHP ye verilen oylar yüzde 20 olduğuna göre dememki sonuç anynen böyle.

yahu bu ülkede atatürk ü sevmeyen ne kadar çok insan varmış

% 20 içinde Dspnin oylarıda var..(=

yaa nası adamlarsınız anlamadım akp nin nasıl oy aldıgınıda biliyoruz.. bu konu hakkında daha fazla konusmayın bnce konustukca batarsınız..

arkadaşım sanırım isteyerek yazmadın boyle birşeyi ..atamızın kurduğu parti diye sempatimi duyulması ki bu kadar yanlış yaprken daha doğrusu hiç birşey yapmazken..biraz mantıklı konuşun yaa...atatürkcülüğü kullanan en büyük parti chp sen hala neyden bahsediyorsun...sanırım bana seni alkışlamk düşer:clap

yaa nası adamlarsınız anlamadım akp nin nasıl oy aldıgınıda biliyoruz.. bu konu hakkında daha fazla konusmayın bnce konustukca batarsınız..

diğerlrininde nasıl oy aldığını biliyoruz ...akp ninde nasıl oy aldığını biliyoruz ama senin yada sizin gibi akp şoyle boyle diğerler eksiksiz bir parti gibi konuşmuyoruz..hepsi birbirinin aynısı işte ...

CHP nin bankası yok İş Bankası nda Atatürk'ün partiye bıraktığı hisselere sahip onlarda kişiler adına değil partinin adına, çarpıtmayalım

CHP yi sevmekle Atatürk'ü sevmek arasında bir ilişki kurulması ne kadar saçmaysa,
"Tayyip'i üzmek, Allah'ı üzmektir" yazılarnı içeren kitaplarda en az bu kadar saçma değil mi?

Doğru CHP= ATATÜRK,ama ne hikmetse Atatürk'ün kapadığı locaları açan yine CHP değilmidir.
Paraların üzerinden resmini sildirip kendi resmini koyan yine CHP dir.
Kendini MİLLİ şef ilan edende CHP idi.Ama ATATÜRK'ün chp si değil, İnönünün CHP si.
Merak ediyorum bu adamın yaptıklarının( daha sürüyle iş var yaptığı) birini bugünki iktidarların biri yapsa noolurdu,mesela paralarımızın üzerine Tayyip abimiz kendi resmini basmaya kalksaydı.
Herhalde İDAM edilirdi. İdam cezası yok demeyin,anayasa profları biryerlerden bulup çıkarırlardı.
Sizin savunduğunuz CHP Atatürkün kurduğu CHP değil, İnönü chp si.

Ben Ataturk'u seven herkes CHP ye oy verir demedim. Sadece az da olsa bir sempatisi vardır dedim. Bende chp ye oy vermedim Deniz baykaldanda nefret ederim. Ama CHP ye dusuncesizce saldırmadan once onun nerden geldigini dusunurum. Ataturk'un kurmus olması ona oy verilmesi gerektigini gostermez. Ama hakarete varan soylemlerden de geri durmanız gerekir...

Geri