Biri Yardim Ederbilirmi LUTFEN !

SAKARYAboy

New member
Reaction score
0
Arakadaslar ben HH deki tum Joovili scriptlerini indirdim ve denedim ama sorunum hepsinde ayni, Joovili yi calistirdim ancak bir yerde sorun yasiyorum şöyleki;

Sistem profil goruntulemek icin www.domainadi.com/uyeadi seklinde bir sayfa istiyor, yani kayitli olan uyelerin profil sayfalarini bu sekilde goruntulemeye calisiyor ancak tabiiki o sekilde bir sayfa olmadigi icinde hic bir sey acilmiyor, bilmem anlatabildimmi, ancak profilleri www.siteadi.com/my_profile.php?username=(uyeadi) seklinde goruntuleyebiliyorsunuz, ama iste sistem o sekilde degilde www.siteadi.com/uyeadi seklinde gostermek istiyor, joovili kurulu bir iki siteye baktim hepsinde aynen scriptin actigi gibi yani www.siteadi.com/kullanici adi seklinde profiller goruntulenebiliyor, Bende madem www.siteadi.com/my_profile.php?username=(kullanici adi ) seklinde goruntuluyor diye bu sekilde kodlandirmaya calistim ancak sadece my_area.php sayfasindaki kodlari degistirebildim, diger sayfalar bu degisimi yemiyor, iki gundur ugrasiyorum isin icinden cikamadim, Umarim sorunumu anlatabilmisimdir, LUTFEN biri bana Yardim etsin. msn adresim: [email protected]

Simdiden herkese cok Tesekkurler

mail adresi verme...

Geri