Biri bile düşse felaket olur

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Geçtiğimiz sezon Lig TV’de yorumculuk yapan Almanların ünlü hakemi Merk, Türkiye’deki şike soruşturması için bu değerlendirmeyi yaptı.

GEÇTİĞİMİZ sezon Süper Lig’in resmi yayıncısı Lig TV’de yorumculuk yapan Almanların ünlü hakemi Markus Merk, Türkiye’de yürütülen şike soruşturmasına ilişkin çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Ülkesinde yayımlanan “11freunde” adlı futbol magazin dergisine konuşan Merk, F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray’sız bir Süper Ligi düşünemediğini söyledi.

Dikkat edilmeli

Merk, kendisine yöneltilen, “F.Bahçe ve Beşiktaş’ın küme düşürülebileceklerine inanıyor musunuz?” sorusuna, “Almanya’da Dortmund, Schalke ve B.Münih’in küme düşürüldüğünü var sayalım. Bundesliga’da bu üç takımın olmayışı ligi sarsar fakat Almanya buna bir yıl katlanabilir. Ama Türkiye’de bu 3 kulübün Süper Lig’de olmamasıyla kıyaslanamaz. Bunlardan birinin bile Süper Lig’de olmaması düşünülemez. Bu, Türk futbolu için felaket olur. Ben bu konuda karar verecek olan Türk Futbol Federasyonu’nda bir yetkili olmadığım için çok memnunum” cevabını verdi. Merk, şike Etik Kurulu’nun kesin deliller olmadan karar vermesinin tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini de söyledi.

Kaynak

tamam fener, beşiktaş, gs süper lig için çok önemliler ama kardeşim bir kulüp yanlış yapıyorsa ya bu çok önemli diye ceza verilmesin mi?

Böyle saçmalık olur mu?

her kim suç işlemişse cezasını çekmelidir.

Yok felaket olur yok bilmem ne olur bunlar hikayedir.

Bu ülkede koca koca generaller hapiste yahu!

Sırf fenere yalakalık yapmak için yazılan yazılardan iğrenir oldum.

Hiç bir hukuki dayanağı olmayan sadece yağcılık için yazılar iğrenç!

Tamam feneri seversiniz ben de gsyi severim ama gs yanlış yaparsa cezasını çeksin kardeşim, yok felaket yok bilmem ne bunu asla söylemem.

Geri