biri beni acil bilgilendirsin ltfn

external22

New member
Reaction score
0
mrb arkadaşlar polisler geçenler üzerimde esrar buldular...karakola aldılar ifademi aldılar hastanaye götürler ve serbest bıraktılar....şimdi benim anlamadıgım arkadaşlar savcının karşısına niye çıkarmadılar...savcı karşısına çıkmadanda mahkeme kağıdı geliyormu???normalde savcıya çıkarsın ondan sonra gelir diye biliyorum...kararsız kaldım açıkcası......?kimi gelir diyor kimi gelmez.....

Bulunduğunuz yerin adli yoğunluğuna göre savcının sizi çağırması biraz zaman alabilir. Ama illa çağıracak diye de birşey yok. Yeterli delil varsa (ki var), direkt olarak mahkeme tebligatı da gelebilir.

bildiğim kadarıyla sorun olsa bırakmazlardı seni.direk olarak savcıya çıkarırlardı. ama eğer hakkında tutanak tuttular vede imzaladıysan mahkemenin beraat cevabı gelecektir sen mahkemeye gitmeden...
diye biliyorum ama yanlış ta olabilir...sen genede araştır...mesela 155 i arayıp sorabilirsin.

içini karartmak gibi bi niyetim yok ama satıcı rolünde bi tutanak yemişsen işin zor geçmişte herhangi bir kötü suç teşkil edecek bi vukuatın yoksa yani temizsen lehine olur. esrarı içerken yakalansaydın işin daha kolay olur fazla zorlanmaz beraat ederdin ama savcı karşısına kesin çıkarsın diye biliyorum

Geri