biri bana yardım edebilir mi?

nazozan

New member
Reaction score
0
DERDİME Bİ ÇARE DOSTLAR...
internet explorer anasayfası;​
HTML:
http://www.ara.filmizlet.org/
diye saçmasapan bişey olmuş... bunu değiştirmeye çalıştığımda boş kullan kısmısı çalışmıyo nasıl eski haline çevirebilirim?
(katiyen anasayfayı değiştiremiyorum)
başka web sitelerinin ana sayfam yap yazılarını defalarca tıkladım lakin onlarda olmuyo
şimdiden teşekkür ederim...

adszzp6.jpg

gördüğünüz gibi üst tarafa dokunulamıyor...
adres değişmiyor...
:vur

başlata tıkla regedir yaz enterla karsına acılan sayfada f3 tusuna bas karsına gelen arama bolumune start page yaz enterla sag pencerede start pagde dıye bulucak cıft tıkla desgıstır tekrar f3 yap sag pencerede bır tane daha bulucak tekrar yap yıne bulucak hepsını degıstır uc ıslem yane kolay gelsın

basit.bir.yöntem.var.aawpersonel.denen.bu.küçük.program.çerez.olanreklamlarısiliyor...

aynı sorun bendede var regeditten degiştirince sorun çözülmüyo bilgisayarı yeniden başlatınca açılış sayfası gene ''ara.filmizlet.org'' saçmalığı oluyo adnan1010 söyledigin proğ. mı bulamadım linkini verirsen sevinirim...

Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin.

Spyware Doctor diye bir program var o tipteki casus yazılımları bulup siliyor ama casus yazılımı bulsanız bile Spyware Doctor orijinal değilse casus yazılımı silemiyorsunuz.

Anasayfa'yı resetleyen bir registry dosyası kullanmak sizler için çözüm olabilir gibi görünüyor. Registry dosyasını Windows'un açılış klasörüne (XP'de Başlat >> Tüm Programlar >> Başlangıç klasörü) kopyalarsanız bilgisayarın her açılışında anasayfanız resetlenir.

Geri