Biri ADSL 4mbit 32.27 ytl kampanyası

Mo Cuishle

New member
Reaction score
0
arkadaşlar biri adsl'in 4mbit 32.27 ytllik kampanyası varmış bileniniz var mı? Eğer böyle bişi varsa upload hızı nedir ve ttnet kadar sağlam mı hizmetleri?Bağlantı kopması çok olur mu

ilk 3 aydır o fiyat sonra yine eskisi gibi ama ilk 3 ay indirim icin 2 yıllık sözleşme gerekiyo

Faso fiso ilk 3 ay küfür edicektim şimdi biriye :(

ben biri adsl kullnıyorum kampanya süresince fiyatları çok uygun sonra da normal fiyatlara dönüyor diğerlerinden daha pahalı diil yani ben de 4mbit kullanıyorum şuana kadar bağlantı kopması olmadı upload hızı da download hızının 1/4ü kadar...başvurduktan sonra yanlış hatırlamıyosam 3 günde bağlanmıştı gayet sorunsuz : ) taahhüt de yok sözleşme şart diil sözleşmeli paketi de var ama istersen öbürünü seçebilirsin

biri adsl kullanıyorum bende ilk çıktıgından beri takip ediyorum koc un kendi hazırlamış oldugu bi alt yapısı var ve kendi santrallerini türkiye geneline kuruyo adsl2 kendi alt yapısı ile vermekte 3 aylık %50 fatura ödemelerinde indirim yapmakta yarı yarıya airtas 250 ytl bir modem hediyesi var kampanyaları çok iyi destek hizmetti çok iyi aradıgınızda muhatap buluyosunuz ve sorun yaşatmıyor telekomun ciddi bir rakibi olarak görüyorum ve herkezede tavsiye ediyorum.

Geri