Birden Fazla Nickname

Civanim

New member
Reaction score
0
Sevgili yönetici arkadaslar,

uzun süredir birsey dikkatimi cekiyor. Sanki Forumdaki bazi kisiler, birden fazla Nickname kullaniyorlar. Tabi ki Forumda, bazen bazi konularda, özellikle güncel siyasi konularda, tartismalar oluyor, bakiyorsun hic piyasada olmayan biri, daha ilk mesaji, direkt konuya giriyor, küfürü basiyor ya da direkt saldirgan sözlerle konuya giriyor. Bazen bakiyorsun, adam tartisma da köseye sIkIsmis, kendisine destek lazim, hoop bakiyorsun, böyle destek gelmis. Birbirlerine habire tesekkür yagdirmalar falan. Konuyu actim, cünkü diger arkadaslarinda, gözlemlerini almak istedim.

Lafin kisasi, Hackhell tarafindan, ayni ip adresi tarafindan kullanilan, birden fazla Nickname'lerin takibi yapiyor mu ? Benim bildigim ayni ip'den birden fazla Nickname kullanmak yasak. Lütfen bunun takibini istiyorum. Yasak degilse biz de bilelim yani.

arkadashm yöneteam işin ucunu hiç bırakmady ... süpheLy tawrLAr sergiLendiinde ... göshe batan bişy oLduuunda ip arastırmasy hemen yapLyo ... eer süpheLendiin biry warsa smod Lardan birine pm atabiLirsin ..

arfy hocam su yazım seklını duzelt yada alt yazı bıcımınde Turkce gecır.Anlamıyorum deıdklerını.

Konuya gelınce bole yapanlar var ama rfy nınde dedıgı gıbı yonetım ılgılenıyor bununla

Arkadaşların da söylemiş oldugu gibi herhangi bir konuda böyle bir rahatsızlık duyarsan bizlere yazabilirsin

haksız da deglsın olur boole seyler bun u engellemek cok zooorrr yanııı

konu daha önce de tartışıldı,
nasıl ki Korsan'ın tek geçerli çaresi kullanıcı/tüketici\ ise,bu işin de tek formülü kullanıcıdır
pek anlamam ama ip olaylarından da bulunabilr elbet.. ; )

civanım bu konuda için rahat olsun yönetim durumun takibini yapıyo ama şüphelendiğin bi durumda mod arkadaşlarımıza pm den durumu bildirebilirsin
iyi forumlar ;)

Sagolasiniz, arkadaslar, bir kac tane arastiralim o zaman. Bakalim ne olacak ?

Sagolasiniz, arkadaslar, bir kac tane arastiralim o zaman. Bakalim ne olacak ?

Geri