Bircogu Gercek Olan Komediler (+18)

RomeoMAD

JusT B€
Reaction score
0
Bastan soliyim Konu alintidir ve icinde bazi yerleri abartilsada Gercekleride var

Iyi gulmeler

Turk kizlari tedavulden kalksin rus kizlar gelsin

mümkün olamayacak bir kampanya adı. ancak her şekilde destekleyebileceğim bir fikir olgusuna sahip aksiyon. moskova, st. petersburg ve tashkent te geçen onca zamandan sonra türkiyeye döndüğüme lanet etmeme neden olan dişi canlıların tümünün türkiyeye yayılması durumu.

moskova dan geldiğiniz gün daha uçağın asma köprüsünden geçerken " tek istikamet olduğu için" gitmekte olduğunuz yöne doğru bakarken istemeden bir türk kızla gözgöze gelerek tam gözlerinizi kaçıracakken (aklınızda rusyadaki tatyna adında kız arkadaşınız varken) o şişko, götü yere yakın, kısa boylu, kara kuru ve iğrenç koyu renk saçlarıyla burnunu havaya kaldırarak size türkiyede olduğunuzu hatırlatacak bir tavır sergilemesi durumunda, yüksek sesle "ulaaaan sen kimsin ucube !!!! ben rusyadan geliyorum kızım götüne efes fıçısı girsin al havanı münasip bir yerine sok!!" dedirtebilecek kızların tümünün kullanılamaz/defoludur olarak işaretlenmesini takiben yerlerine rusya dan getirilecek olan orjinalleriyle değiştirilmesi durumu.

her sabah sizi uyandırmak için sırtınızı kaşıyan, tam gözlerinizi açarken "tatlım kahven/çayın" diyen, her daim gülümseyen ve tamamen kültür içerisinde yoğrulmuş gözleriyle size bakan, yumuşacık hareketleriyle kalbinizi her daim sıcacık tutan, inanılmaz yemek yapan, gerçek seks in nasıl bişey olduğunu onunla anlayabileceğiniz hatta şu ana kadar türkiyue de yaptığınız tüm sekslerin esasında türk kızlarının hiçbir şey bilmemelerinden kaynaklanan bir yalandan ibaret olduğunu anlayacağınız, her türlü sohbeti bağrış çağrış ve kapris olmadan yapabileceğiniz, sizinle sidik yarıştırmayan, yanınızda nasıl taşınacağını kendiliğinden bilen, sizi severse yanınızda yürürken neredeyse "yere" baktığına inanabileceğiniz numune yaratıklar.

ruslarınki kadınsa bizimkiler ne?, bizimkiler kadınsa ruslarınkiler "ne???"

bir türk ve rus kızı arasındaki 10 fark;

1- ruslar bakımlıdırlar
türk kızları bakımsız oldukları gibi bide su üstüne çıkabilmek için her türlü bahaneyi anında üretmekten kaçınmazlar.
örn: ben rahat bir kişiliğim/grunge ım/tarzım bu/hergün saç yıkanmaz sonra dökülür

2- ruslar uzun boyludurlar
bizimkilerin kıçları yere yakın olduğu gibi akılları da yere yakındır.
örn: ortalama türk kızı boyu türkiye de 1.62 dir. bu oran rusya da 1.76 lardadır.

3- ruslar parasızda olsalar eğlenmeyi bilirler (rus fahişelerden bahsetmiyorum)
paranız olmadan heleki bir türk kızını dışarı çıkarmaya çalışın...
örn: canım bu akşam park ta içelim gel süper eğlenecez.... şaaaaaakk ...terk

4- ruslara yapamadığı birşeyi söylediğinizde öğrenmeye çalışırlar
türk kızına söylediğinizde alacağınız cevaplar vardır.
örn: daha iyisini yapan birini bul o zaman !!! benden bu kadar !!! yeter !!!

5- ruslar her türlü teklife açıktırlar mantığını anlatabildiğiniz sürece.
türk kızlarının ilk cevabı her zaman hayır dır
örn: canım bu yaz tatile çadırla gidelimmi? -canım ben annemlerle gidiyorum!!!!

6- ruslar seks i zevk için yaparlar veya normal olarak üreme amaçlı.
türk kızları zorunluluktan yaparlar. kaybetmemek için.
örn: seks ten sonra gelen soru da bunu hedefler. canım beni seviyormusun??

7- rus kızları sorunları olduğu zaman siz sormadıkça söylemezler
türk kızları merhaba bile demeden başlarından geçeni veya ne kadar üzgün/yorgun/acılı olduklarını anlatmaya başlarlar
örn: merhaba canım... karnım çok ağrıyor bugün !!! bi adam takıldı peşime... !!!

8- rus kızları sırt kaşımayı bilirler çünkü hassastırlar.
türk kızları daha çok "tımar" olarak bilinen şeyi yaparlar
örn: e- canım o tırnakların ne kadar uzunmuş !!!!
t.k.- harttttt.....harttttt

9- rus kızları duygusaldır ve sonuna kadar götürmeyi hedefler
türk kızlarının işine gelmediği yerde tekmeyi yersiniz.
örn: bir rus kızının dediğini aynen yazıyorum
r.k. - if you eat bread i eat bread, if you drink water i drink water
t.k. - if you bring bread i go, if you bring water i have gone already

10- rus kızları sorgusuzca güzeldirler abi !!!... bunu tartışmak bile gereksizdir. hatta acıyan gözlerle bizimkilere bakarlar... anlamadan
türk kızları her zaman en güzeliz derler olmasalarda bunu kapatabilmek için her daim bahaneleri vardır.
örn: bunun örneği yok ancak bir web adresi var... bana inanmayanlar gidip bu adresdeki 26.000 rus kızını tek tek incelesinler...ve unutmasınlar bu adresdeki kızlar evlenmek istiyorlar çocuk istiyorlar...

DİGER VERSİYON
türk kızı türk erkeğinden ayrı olarak labaratuar şartlarında üretilen bir damızlık olup üstün türk erkeğinin hizmetini yeterince göremediğinden tedavülden kaldırılması, toplumun içinde, onun değer yargıları ve eğitim sistemiyle büyütülmeyen ve tabii ki bu coğrafyadaki o muhteşem erkeklerle hiçbir ortak yanı olmayan bu koca götlülerin bir an evvel imhası yönünde bir teklif.

şu kız kelimesini erkeğe çevirip yazıyı baştan yazma klişesini bu sefer de ben deniyorum. henüz yerini bilmediğimiz "xland" erkeklerini istiyorum ben de muhatabım olarak hadi bakalım:

bir türk ve x erkeği arasındaki 10 fark;

1- xler bakımlıdır
türk erkekleri bakımsız oldukları gibi bide su üstüne çıkabilmek için her türlü bahaneyi anında üretmekten kaçınmazlar.
örn: ibne miyim ben her gün banyo yapayım, kılımı tüyümü düzelteyim. erkek adam at kokar

2- x'ler uzun boyludur
bizimkilerin kıçları yere yakın olduğu gibi akılları da yere yakındır.
örn: ortalama türk erkeği boyu türkiye de 1.75 dir. bu oran xland'de da 1.88 lardadır.

3- x'ler parasız da olsalar eğlenmeyi bilirler
halbuki türk erkeği için her şey para olduğundan parayı siz ödeseniz erkekliğini kayboldu sanar. size ısmarladığı yemeği bitirmezseniz de kıl olur, lokmalarınızı sayar, o kadar para verdim bitir yemeğini diye.

4- x'lere yapamadığı birşeyi söylediğinizde öğrenmeye çalışırlar
türk erkeğine söylediğinizde alacağınız cevaplar vardır.
örn: daha iyisini yapan birini bul o zaman !!! benden bu kadar !!! yeter !!! senden iş mi öğreneceğim, elinin hamuruyla karışma erkek işine!!!

5- x'ler her türlü teklife açıktırlar mantığını anlatabildiğiniz sürece.
türk erkeği ise alışık olmadığı şeyleri yapan her kıza orospu der. kendisinden farklı sevişen, farklı giyinen, farklı alışkanlıkları olan her kadın motordur. farklı olan her şey tehdittir.

6- x'ler seks i zevk için yaparlar veya normal olarak üreme amaçlı.
türk erkekleri ise ha masturbasyon yapmış ha seks, sadece kendini tatmin eder, karşı taraf zaten ona vermiş, aşağı bir kadındır. evlenmeyeceği kadına ne diye iyi davransın.

7- x erkekleri sorunları olduğu zaman siz sormadıkça söylemezler, kendi işlerini kendileri hallederler
türk erkeği nezle olsa on gün naz yapar, evini sevgilisine temizlettirir, birii ona yemek yapmazsa aç kalır, meyve soymayı bile 22 yaşında öğrenir.

8- x erkekleri sırt kaşımayı bilirler çünkü hassastırlar.
türk erkeği döner kıçını maç izler

9- x erkekleri duygusaldır ve sonuna kadar götürmeyi hedefler
türk erkeği için kadın o kadar acayip bir kavramdır ki bırakın duygulanmayı, saygı duymayı, yolda dikip gözünü bakar rahatsız edebileceğini düşünmez bile , otobüste eller, hem tecavüz eder hem kızı suçlar... kadına değer vermeye gerek duymaz. sonuna kadar götürüp evlenmek için de annesinin beendiği bir kız bulur ömür boyu mutsuz olur.

10- x erkekleri sorgusuzca güzeldirler abi !!!... bunu tartışmak bile gereksizdir. hatta acıyan gözlerle bizimkilere bakarlar... anlamadan
girilen her tür sosyal ortamda "hmm hoşmuş" diyebelieceğiniz en az bir kız mutlaka çıkar, çünkü en azından kadınlar kendilerine biraz dikkat eder, ama herhangi bir yerde "hmm hoş adammış" denilebilecek bir adam çıkması o kadar nadirdir ki böyle adamların egosu yerlere göklere sığmaz bizim memlekette

çok güzeL bi yazı.. eLine sağLık ;)

GREAT İDEA' Alıntı:
bence türk kızlarını aşağılayan ahlaksızca bir yazı
burası geyik bölümü ve bunların hepsi makara anlamında yapılıyo boşuna polemik açmayalım...

GREAT Benım butun konularıma abuk subuk,sacma sapan mesajlar yazıyosun,

Ortak cıkıyosun,konularımın ıcıne reklam yapıyosun,bu 2 oldu,

Cekemedıgın bısey varsa pmden bıldır aslan parçası,Burdakı herkes geyık oldugunu bılıyo,Bı sen anlayamadın heralde konuyu...

RomeoMAD' Alıntı:

10- rus kızları sorgusuzca güzeldirler abi !!!... bunu tartışmak bile gereksizdir. hatta acıyan gözlerle bizimkilere bakarlar... anlamadan
türk kızları her zaman en güzeliz derler olmasalarda bunu kapatabilmek için her daim bahaneleri vardır.
örn: bunun örneği yok ancak bir web adresi var... bana inanmayanlar gidip bu adresdeki 26.000 rus kızını tek tek incelesinler...ve unutmasınlar bu adresdeki kızlar evlenmek istiyorlar çocuk istiyorlar...

bu adresi bilen varmı paylaşım için sağol güzel bazı yerler tutuyor :D

Bencede rus kızları her anlamda harika

tabiki geyik olsun diye yazılmış alınmaya gerek yok ama genelleme yapılmaz çok eğlenceli ve her istediğinizi yapabilecek türk kızlarıda var

abijim bence eglenmek icin rus,evlenmek icin türk almak lazim ya da ikisinide bi arada tutmak :))

Geri