Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birbirini Sevdiği Halde Karşi Tarafin Ailesi Yüzünden Severek Ayrilan Varmi?
zalim abisi ayırdı bizi şimdi memleketi sivasa gönderdi ben burda o orda içim yanıyor içim dağlara taşlara haykırasım geliyor şu içimdeki yangını canım acıyor canım bildiğiniz gibi değil
ben de aile kurbanı oldum gibi bise.hala birbirimizi seviyoruz ama önce onun ailesinin benim hakkımdaki düşüncelerinin değişmesi gerekiyo. düşünceleri de su; baska sehirden kişilere verecek kızları yokmus . hay allahım yaa
Valla tarifi imkansız bi yara bu. Biz de severek ayrılmak zorunda kaldık. Görüşüyoduk telefonla falan ama kanayan yaraya tuz basmamak için öldük birbirimiz için. O artık var da yok. Allah yolunu açık etsin. İnsallah mutlu olur
Bende severek ayrıldım ama artık içimde hiçbir sevgi zerresi kalmadı çünkü saolsun aşkımı öldürmesini bildi.Sonradan pişmanlıkta fayda etmedi.Çok aradı ama benim bir felsefem wardır eğer bir aşk bir yerde yara alırsa kesinlikle birlikte olsanızda hayatınız boyunca aklınıza gelir o ndenle sen yoluna ben yoluma dedim.Yoluda açık olsun Bu arada başkasıyla evleniyo şu aralar
Aynen dostlarım ınanmazsınız bende ayrıldım aılesı yuzunden öss ye gırıcekmıs ablası ayırdı beddua edıcem dedım öss yı kazanama dıye bugun son defa gorusucez olsun her ıste bı hayır vardır dıyorum kalbınde benı yasatsın o bana yeter...
ben en cok ayrıldıgımıza degıl benım sevgımız zorla caldılar ona yanıyorum nefret ettırecekler unutacak dıye korkuyorum yoksa cok tın..