engerek
New member
- Reaction score
- 0
Biraz tebessüm etmek herkezin hakkı.Her zaman gülmeniz güldürmeniz ümidiyle.
Adamın biri çok kuvvetli öksürüyormuş, doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktorda adama yanlışlıkla öksürük ilacı yerine müshil ilacı vermiş ve demişki:
- bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve yanıma gel.
Aradan bir hafta gecer ve hasta kontrole gider.
Doktor: Öksürüğünüz nasıl oldu?
Hasta: Cesaret edipte öksüremiyorum ki
Temel hayatında ilk kez hayvanat bahçesini geziyor.Hayvan bakıcısı İdris de ona hayvanları tanıtıyor.
-Ya İdris bu hayvan ne olaki?
-Kurtköpeği!
-Nasıl olmuş?
-Erkek kurt ile dişi köpeğin birleşmesiyle olmuş.
-Peki bu?
-Katır!
-Nasıl olmuş? -Erkek atla dişi eşeğin birleşmesiyle olmuş.
-Haa anladım.Peki ya şu?
-Devekuşu!
-Hadi leeeeeeeyn!
Karı koca arabayla dolasırken kadın;
- Hayatım seninle cok güzel bi 15 yıl gecirdik ama ben artık bosanmak istiyorum demiş. Adam biraz sinirlenip arabanın hızını 120 KM ye cıkarmıs.Sonra kadın tekrar acmıs agzını;
- Aslında nasıl soyleyecegimi bilemiyorum ama arkadasım tomi ile bir kaç aydır gizlice bulusup beraber oluyoruz.Üzgünüm ama yatakta senden cok daha iyi. Adamın eli titremeye baslamıs siniriden ama agzını bıcak acmıyor arabanın hızını 130 KM ye cıkarmıs.Kadın susmak bilmiyor;
- Ayrıca butun kredi kartlarını,evin tapusunu ve arabayıda istiyorum.Adamda haşa tepki yok arabanın hızını 150 KM ye kadar cıkarmıs.Kadın;
- Hic bi sey solemicekmisin?Sen hiç bişi istemiyonmu?
Adam en sonunda dayanamamıs;
- Hayır ben ihtiyacım olan her seye sahibim.
Kadın hiç beklemedigi bu cvp karşısında gayet şaşkın;
- Öylemi nedir o sahip oldugun sey?
Ve 150 KM hızla duvara carpmadan once adam kadına donmus ve sırıtarak cvp vermiş;
- Airbag bende.....
İstanbul-Viyana seferini yapan uçakta Pilot mikrofondan duyurur :
-Sayın yolcularımız 25 dakika sonra Viyana havalimanına iniş yapacağız, hava parçalı-
bulutlu -5 dereceee.........AMAN ALLAHIM........
Ve anons o anda kesilir. Bütün yolcular panik halindedir. Ortalık çalkalanır. Bir kaç dakika
sonra,ki bu yolcular için sanki yıllar kadar uzun sürmüştür...
Pilot :
-Sayın yolcularımız, kusura bakmayın sizleri korkuttum ama Hostes yanlışlıkla üstüme bir fincan sıcak kahve döktü canım çok yandı, hele bir de benim pantolonun
ön kısmını bir görseniz !
Arka sıralarda oturan bir yolcu bağırarak :
-O da şey mi, sen bizim pantalonların arka kısmını
bir görsen !

Umarım beyenirsiniz.
Not:Alayı Alıntıdır
Adamın biri çok kuvvetli öksürüyormuş, doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktorda adama yanlışlıkla öksürük ilacı yerine müshil ilacı vermiş ve demişki:
- bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve yanıma gel.
Aradan bir hafta gecer ve hasta kontrole gider.
Doktor: Öksürüğünüz nasıl oldu?
Hasta: Cesaret edipte öksüremiyorum ki
Temel hayatında ilk kez hayvanat bahçesini geziyor.Hayvan bakıcısı İdris de ona hayvanları tanıtıyor.
-Ya İdris bu hayvan ne olaki?
-Kurtköpeği!
-Nasıl olmuş?
-Erkek kurt ile dişi köpeğin birleşmesiyle olmuş.
-Peki bu?
-Katır!
-Nasıl olmuş? -Erkek atla dişi eşeğin birleşmesiyle olmuş.
-Haa anladım.Peki ya şu?
-Devekuşu!
-Hadi leeeeeeeyn!
Karı koca arabayla dolasırken kadın;
- Hayatım seninle cok güzel bi 15 yıl gecirdik ama ben artık bosanmak istiyorum demiş. Adam biraz sinirlenip arabanın hızını 120 KM ye cıkarmıs.Sonra kadın tekrar acmıs agzını;
- Aslında nasıl soyleyecegimi bilemiyorum ama arkadasım tomi ile bir kaç aydır gizlice bulusup beraber oluyoruz.Üzgünüm ama yatakta senden cok daha iyi. Adamın eli titremeye baslamıs siniriden ama agzını bıcak acmıyor arabanın hızını 130 KM ye cıkarmıs.Kadın susmak bilmiyor;
- Ayrıca butun kredi kartlarını,evin tapusunu ve arabayıda istiyorum.Adamda haşa tepki yok arabanın hızını 150 KM ye kadar cıkarmıs.Kadın;
- Hic bi sey solemicekmisin?Sen hiç bişi istemiyonmu?
Adam en sonunda dayanamamıs;
- Hayır ben ihtiyacım olan her seye sahibim.
Kadın hiç beklemedigi bu cvp karşısında gayet şaşkın;
- Öylemi nedir o sahip oldugun sey?
Ve 150 KM hızla duvara carpmadan once adam kadına donmus ve sırıtarak cvp vermiş;
- Airbag bende.....
İstanbul-Viyana seferini yapan uçakta Pilot mikrofondan duyurur :
-Sayın yolcularımız 25 dakika sonra Viyana havalimanına iniş yapacağız, hava parçalı-
bulutlu -5 dereceee.........AMAN ALLAHIM........
Ve anons o anda kesilir. Bütün yolcular panik halindedir. Ortalık çalkalanır. Bir kaç dakika
sonra,ki bu yolcular için sanki yıllar kadar uzun sürmüştür...
Pilot :
-Sayın yolcularımız, kusura bakmayın sizleri korkuttum ama Hostes yanlışlıkla üstüme bir fincan sıcak kahve döktü canım çok yandı, hele bir de benim pantolonun
ön kısmını bir görseniz !
Arka sıralarda oturan bir yolcu bağırarak :
-O da şey mi, sen bizim pantalonların arka kısmını
bir görsen !
Umarım beyenirsiniz.
Not:Alayı Alıntıdır