BiRaz GeÇ KalInmış BiR TeŞşekkur BeAh ! =]

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
Arkadaslar madem boyle bir bolumumuz açıldı ben bu siteyi site yapan yönetime ve 76bin üyeye tek tek teşşekkur ediyorum çünkü HackHeLL benim ve eminim birçok kişinin boş zamanlarını en iyi sekilde degerlendirdiği yeni arkadaslıklar , dostluklar kazandıgı ve bilmediğini oğrendiği bir forum sitesi .
Ben bu siteye geldikten sonra " nettende arkadas , kanka vs olunur muymuş " sorusuna cvp buldum ;)

Ewt biraz gec edlien bir teşşekkur ama kısmet buguneymiş
Unutmayın HackHeLL kagıt uzerinde 2 kişiye yani Dark'a ve Solariz'e aittir ama net dunyasında HackHeLL 76bin kişiye aittir.

HackHeLLi bugunlere getiren Tüm kişilere ki bazıları , bazı sorunlar nedeniyle aramızda deil ne yazıkki
Hepsine Teşekkur ederim

Unutmayalım biz burda 76binCİK uyesi olan bir AİLEYİZ.
Zaten 1 yaşına girmemize 8 gün kaldı

Şafak = 8

Saygılar !​

ıyı yaptın boyle bır baslık acıp blade

saolasın

bölümün açılması çok iyi oldu...gerçekten...

bizde burdan sana teşekkür ediyoruz =)

afferim Arasira Da Olsa Dogru Konustugunu Goruyorum ;p

Yasta Kucuk Ama Capta Buyuk Bi Siteyiz Tesekkure Katiliyorum

böyle bir bölüm ne zaman açılmış :=) Güzel olmuş dostum yazı eline sağlık.Bizde katklılarından dolayı sana teşekkür ederiz..

çok haklısın Blade : )

hemde çok haklısın blade...:)

1.yıl için ne kutlamalar yapcaz :p bizim bakkalı kapatalım:p

eyw ya doğum günü için ne yapcaz 76 000 üyeyinin en azından 50 000 ni sitede bekliyorum o gün :p ama masraflar dark tan olsun bence :p ......dark bizi discoya götür ooooo dark bizi discoya götür..!!!

nerde kutlayacaz.doğum gününde kimseyi banlamayın arkaDAşlar:D

blade walla son derece doğru bişey bende herkes'e teşekkür ediorum böle bi sitede bana güzel ark kazandırdığı için!!!:D:D

ben yeni sayılırım burda..sizler bugünlere kadar getirmişsiniz..emeğinize sağlık arkadaşlar..inşallah daha nice seneler görürüz birliqte ;)

Geri