Biraz eski yeni üye (?)

obsessio

New member
Reaction score
0
Aslında yeni bir üye değilim kayıt tarihinden de görüleceği üzere.

O zamanlardan bu zamana baya bir değişim olmuş HackHell'de. Fazla forum takibim olmasada arada sizinle birşeyler paylaşmak güzel olur umarım.

Herkese merhaba..

(bu arada takma ismimden tanıyanlar ve benim tanıdıklarım olabilir, onlarda bana özel mesaj atarsa kim var kim yok bir görelim)

Aramıza Hoş geLDin :)

hoşgeldın
şifreni kaç yıl nasıl unutmadın bunun sırrını ögretirmisin

zararın neresinden dönersen kardır =)
tekrardan hoş geLdin

hoşgeldın
şifreni kaç yıl nasıl unutmadın bunun sırrını ögretirmisin

Aslında sabit bir şifre kullanıyorum 15 yıldır. Ancak güvenlik açısından da bunu sitelere göre ve üyelik tipime göre özelliştiriyorum. Bu şekilde hem şifrelerimi unutmuyorum, hemde tek düze bir şifre kullanmamış oluyorum.

aynen bende eski üyeyim gençken takılıyordum forumlara :) şimdi geçti artık

Eski üyeleri hackhell de yıllardan sonra yeniden aktif olarak görmek güzel hoşgeldiniz : )

Eski üyeleri hackhell de yıllardan sonra yeniden aktif olarak görmek güzel hoşgeldiniz : )

Aslında şunu hatırlamaya çalışıyorum, ben burda kimleri tanıyorum. Çünkü iyi hatırlıyorum HackHell'e birisi davet etti beni ve ben geldiğimde 1300-1400 üye vardı. Şuan ki üye sayısı 1,197,967 :001_rolleyes:

Eskilerin Çoğu Şimdi Yok :smile: Tekrar Hoşgeldin...

Aslında şunu hatırlamaya çalışıyorum, ben burda kimleri tanıyorum. Çünkü iyi hatırlıyorum HackHell'e birisi davet etti beni ve ben geldiğimde 1300-1400 üye vardı. Şuan ki üye sayısı 1,197,967 :001_rolleyes:

Sizi kim davet etti bilemiyorum ? ama bakın bildiğim bir şey var 4 yılda üye sayısı olarak verdiğiniz rakama göre tam 1000 kat büyümüşüz ve her geçen gün de Türkiye'nin en büyük forumu olarak büyümeye devam ediyoruz sizin gibi eski üyerlerinde ne kadar geçde olsa katkı ve desteklerini bu andan sonra görmek bizleri sevindirecektir iyi forumlar dilerim.

4 yıldan sonra geri dönüş...HOŞGELDİN

Geri