Biraz Daha Kibar Olalım..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatu

Banned
Reaction score
0
Boynumuz yiğit boynudur; sevdadan başkasına eğilme
Örnek:

Bölüm: Romantiz & Duygusallık & Sevgi
Konu: Bir sevgilim var uzakta..!

Yorum Yapan User Dursun: esmer olm böyle şekilli resimlere şiir yazıyonya onu banada öğretcen ona göre :D

Cevap Konuyu Açan Esmer:
birincisi ben oğlan değilim! ikinciside biraz kibar oL :mad: :mad:

Bölüm Modu By_GeNcO: Dursun'dan alıntı

seni bi kez daha uyarmıştım son bu son :ban:

ellerine sağlık esmer

Arkadaşlar ayıp denen bişey var..! Burda konuyu açanın bayan olması okadarda önemli değil..! Bayan olduğu için daha fazla tepki verilebilir..! Burda daha önceden hiç muhabbetimiz olmamış insanlar, selam sabahı olmamış insanlar olumlu, lanlı, lunlu konuşabiliyorlar..! Bu nedemek ya..? Lütfen hitap kelimelerimizi seçerken daha dikkatli olalım, daha kibar olalım..!

Tamam mesela benim yazılarımı daha önceden takip ediyor olabilirsin, beni seviyor olabilirsin ama bu bana oğlumlu, lanlı, lunlu konuşma hakkını sana vermez..! Aynı şekilde benim sana bu şekilde konuşma hakkınıda bana vermez..!

Mesela theozy olsun yada Dark_Angel olsun yada diğer yöneticiler yada herhangi bi user olsun; bir konuda yorum yaptıklarında ben bu şahsın yorumu beyendim diye "vayyy ......... oğlum ne güzel lafı geçirdin adama hee..!" dersem ayıp olmazmı..? Gerçek hayattada aynı şekilde sevdiğimiz bi sürü sanatçı var, yazar var, yorumcu var; yolda gördüğünüz zaman Kadir İnanır'ı gördüm mesela;

Vayy kado oğlum ....... filminde hatuna çok fena baktın hee..! Banada öyle bakış taktiği versene lan biraz..!

Diyebilirmiyiz..?

Lütfen daha terbiyeli, daha kibar ve saygılı olalım..!

Beyendiğiniz yazılar için teşekkür butonu var..! Tabiki çok güzel olmuş diyede yazabilirsiniz bu hem konuyu da vanlandırır ama terbiyeli, kibar ve saygılı bi şekilde..!

Herkese iyi, terbiyeli, kibar, saygılı ve eğlenceli forumlar..!

ya saçmalamayın :( zaten kibarız .. bunlar forumda hep olan şeyler yenımı geldı aklınıza...

p3simist' Alıntı:
ya saçmalamayın :( zaten kibarız .. bunlar forumda hep olan şeyler yenımı geldı aklınıza...

Şu konuya zaten kibarız derken saçmalamayın diye başlıyorsun yaa..!

Ne kadar kibar ve saygılı biri olduğunu ben hemen anlıyorum zaten..!

Zaten forumun demırbasları neyın ne oldugunu bılıyor arkadaslar.... bu yenı uyelerımız kımseyı tanımadıgı ıcın oyle davranıyolar....

valla ben olum lu lem li cok konusurum bunu saygısızlık olarak almamalısın ... lem yazdıysam bilinmeliki acaip mutluyumdur ;) istemeyenede yazmayız icabında :eek:

Arkadaşlar bu konuda fatu'ya bende hak veriyorum eline sağlık olm vb. kelimeleri kullanırken aranızda ki samimiyete dikkat edilsin lütfen bir çok yeni üyemiz bunu yapıyor ve hatta bazen daha üst düzeyde hackhell de azda olsa belirli bir yere gelmiş arkadaşlarımızda bunu yapıyor...

Lütfen biraz daha dikkatlı olalım ve her zaman diyorum Hackhell Ailesinin %20 Gibi oranının bayan arkadaşlarmızın oluşturduğunu unutmayalım...

iSpiYonCu' Alıntı:
valla ben olum lu lem li cok konusurum bunu saygısızlık olarak almamalısın ... lem yazdıysam bilinmeliki acaip mutluyumdur ;) istemeyenede yazmayız icabında :eek:

canım kardeşim benim..!

Seninle biz konuştuk bitti ben seni seviyorum ve senle muhabbetimiz var artık, samimiyetimiz var..!

Bunun senle alakası yok..! :D

Verdiğim örneği okursan ne demek istediğimi daha iyi anlican..! Canım benim..!

Senle ilgili değil bu..!

ya bosver fatu yaa...
5 parmagın 5 ide bir olacak deil yaa...
ama biraz daha düzeyli yazalım lütfen ;)

acaba isimler deşifre edilmeli miydi?:eek: ..Yoksa hakikaten isimleri vermek gereklimiydi?

ya sacmalamayın yerıne ne kullanabilirsin..!! konu bnce gereksiz kişinin kişiliğini değiştiremezsin..

p3simist' Alıntı:
ya sacmalamayın yerıne ne kullanabilirsin..!! konu bnce gereksiz kişinin kişiliğini değiştiremezsin..

Sana diksiyon dersi vermek isterdim ama bu konu sapmasın..!

Ben katılmıyorum sana herkes gayet kibar diyebilirsin..! Bu konu saçmamı değilmi diye bişi sormadım ben..!

İyi forumlar..!

bencede isismlerin verilmesi biraz yanlış olmuş gibi geldi:eek:konuyuda saptıracak bişey olduğunu düşünmüorum.

herşey herkesi zamanla öğrencek bazı insanlar forum ne demek direk hh de öğrenio unutmayın bunları biz bilioruz die herkes bilmek zorunda deil. . .

dikkat edilecek elbette herşey zamanla olcak herkes aynı olsa dünyada savaş çıkmazdı. . .

illuminati' Alıntı:
bencede isismlerin verilmesi biraz yanlış olmuş gibi geldi:eek:konuyuda saptıracak bişey olduğunu düşünmüorum.

herşey herkesi zamanla öğrencek bazı insanlar forum ne demek direk hh de öğrenio unutmayın bunları biz bilioruz die herkes bilmek zorunda deil. . .

dikkat edilecek elbette herşey zamanla olcak herkes aynı olsa dünyada savaş çıkmazdı. . .

Konuyu saptırmayalım..!

Yeni gelmemiş aylardan beri burda olan insanlarda da söz konusu aynı durum..!

Neyse konu isimlere dağılmasın..!

fatu' Alıntı:
Konuyu saptırmayalım..!

konu kesinlikle sapmıyo aylardan beri burada olan insanlarında zaten kötü niyetleri olamaz çünkü AYLARDAN BERİ buradalarsa bi mevki edinmişlerdir

bence konu çok uzamış ve tartışma tadı oluşmaya başlamış nese ben sölicemi söledim :eek:

fatu' Alıntı:
Konuyu saptırmayalım..!

yuh ya 3 msjdır konuyu saptırmayın dion .. o zaman sende burada kibar ol .. BEN YİNE LAN LI LUNLU KONUSURUM..KİMSE KİMSENİN KİŞİLİĞİ DEĞİŞTİREMEZ..BU KONU COK SAÇMA.. + İLLU YA KATILIYORUM... Bİ SÜRÜ İNSAN VAR BURADA HAYAT BULUO..RAHAT RAHAT KONUSUO Kİ ZATEN RAHAT RAHAT KONUSMALIYIZ..BURASI AİLE NE NASIL RAHAT KONUSOSAN BURDADA ÖYLE...!!! :eek:ut: :eek:ut:

By_GeNcO, evrenbesiktas, aLoNe BoY modlardır...siz sadece by_genco bölüm modu olarak yazmışsınız bilgilerinize..öbür değerli arkadaşlarda var..insanların konuşma tarzınıda siz değiştiremezsiniz..objektik bakalım olaylara...

illuminati' Alıntı:
konu kesinlikle sapmıyo aylardan beri burada olan insanlarında zaten kötü niyetleri olamaz çünkü AYLARDAN BERİ buradalarsa bi mevki edinmişlerdir

bence konu çok uzamış ve tartışma tadı oluşmaya başlamış nese ben sölicemi söledim :eek:

sonuna kadar katılıyorum tatsızlaştı konu artık

chuckies' Alıntı:
By_GeNcO, evrenbesiktas, aLoNe BoY modlardır...siz sadece by_genco bölüm modu olarak yazmışsınız bilgilerinize..öbür değerli arkadaşlarda var..insanların konuşma tarzınıda siz değiştiremezsiniz..objektik bakalım olaylara...

daha dikkatli okursan sevinirim ben orda bu bölümün modu sadece bu adam demedim..! Konuşma da adı geçen mod o..!

Lütfen yeterin;

Katılıyorsanız katılın katılmıyorsanızda katılmıyorum yazın..!

Başka yerlere çekmeyin konuyu..!

fatu' Alıntı:
daha dikkatli okursan sevinirim ben orda bu bölümün modu sadece bu adam demedim..! Konuşma da adı geçen mod o..!

Lütfen yeterin;

Katılıyorsanız katılın katılmıyorsanızda katılmıyorum yazın..!

Başka yerlere çekmeyin konuyu..!
katılıyorum veya katılmıyorum diyeceklerde isim vermişin..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri