Birand Canlı Yayında Şok Etti

R.T.E

Banned
Reaction score
0
Ergenekon konusunda safını seçen ve resmen 'Genç subaylar rahatsız' diyen Birand, canlı yayında yaptığı açıklamayla izleyenleri şok etti..

Mehmet Ali Birand, gazeteci olduğunu unutarak canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Belediye Başkanı olması için açıkça destek verdi!

Tarafsızlığıyla ve objektifliğiyle bilinen tecrübeli haberci Mehmed Ali Birand 'oyunun rengini' canlı yayında belli etti!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kanal D habere konuk eden Birand, gazeteciliği bir kenara bırakarak ilginç bir temennide bulundu!

Birand, Kılıçdaroğlu'nu canlı yayına konuk ederken “Kemal Bey tekrar tebrikler. İnşallah kazanacağız…” dedi.
HİLTON İÇİN Mİ?

Aydın Doğan'ın miyonlarca dolar vererek aldığı Hilton arazisi için İstanbul'un şimdiki Başkanı Kadir Topbaş yönetemi tarafından imar izni çıkmamıştı.

Patronu Aydın Doğan'a bağlılığını her fırsatta dile getiren Birand, acaba Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Belediye Başkanı olmasını Hilton arazine imar izni almak için mi destek veriyor?

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=204239

İAMAR İZNİ aydın doğana çıkacak peki de, biranda ne oluyorki... patronu ona aynı arsadan bir 100 metrekare yermi verecek.. hele kılıçdaroğlu bir kazansın bakalım dereyi görmeden paça sıvamış birand. ANDIÇ tan medyanın kartel kesiminden ordudan tard görmüş birand'ın orduyu kışkırtmaya devam etmesine ne denir iyi biliyorum ama..

kılıçdaroğlu popüler şu ara baya. mesela show tv ana haberde de özel bölüm yapmışlar işte kılıçdaroğlunun bir günü diye. tabii youtube e düşünce açıp izleyip ondan sonra karar vermek lazım. zira böyle öyle demiş şöyle demiş şeklindeki haberler yanıltıcı olabiliyor.
ama inşallah kılıçdaroğlu olur istanbul belediye başkanı..

Birileri ağzını her açtığında "yandaş medya" yada hüküetin medyası gibi lafları bu haberi okuduktan artık söylemeye utanırlar sanırım

çünkü ben hayatımda böyle yandaşlık görmedim

Kılıçdaroğlu CHP nin adayı olmaktan çok sanki Doğan Holdingin İstanbul adayı imiş gibi

bu medya grubu tarafından hergün allanıp pullanıp manştelere çekiliyor

Tabiki Aydın Doğan tüm güxüyle Kılıçdaroğlunu pohpohlar hemde biz diyecek kadar

nede olsa Aydın Doğan kemal in eski patronu

topbaşdan alamdığı Hilton iznini kemalden alacak

Birileri ağzını her açtığında "yandaş medya" yada hüküetin medyası gibi lafları bu haberi okuduktan artık söylemeye utanırlar sanırım

çünkü ben hayatımda böyle yandaşlık görmedim

Kılıçdaroğlu CHP nin adayı olmaktan çok sanki Doğan Holdingin İstanbul adayı imiş gibi

bu medya grubu tarafından hergün allanıp pullanıp manştelere çekiliyor

eh manşeti hak ediyo ama. tek başına chpnin 6 yılda yapamadığı muhalefeti yaptı son 6 ayda. bu adam manşete çıkmicakta kim çıkacak? ha dersen ki haksız rekabet.. onu bilemem. ama onun da kanunu bilmem nesi vardır yani merak etmeyin..

uğur dündar + mali birand + ali kırca = 0

3 bilinmeyenli denklemi halk yavaş yavaş çözmeye başlıyo...

:biggrin

Bu forum da dahil M.A.Biran d a hükümet yalakası liboş diyenlerin eğer kızaracak yüzleri varsa kızarmıştır sanırım

ama ben kızaracağını zannetmem

Hiç şaşırtmadım.Trt ve atv,stv,kanal7 gibi kuruluşların hükümet çığırtkanlığı yaptığı ve üzerine üstlük tarafsızız dediği ortamda Birand'ın patronuna yalakalık yapmasından doğal bir şey olamaz.Temeldeki kavram belli;
RANT

Dün dündür diyen kişileri cumbaba yapmış memleketimin güzel insanı bunuda unutur geçer.Hayırlı olsun...

canım çeker BEDAVA HİLTON ...........Destek doğandan Hiltın Kılıçdaroğlundan

koskoca hilton için bukadar da borozanlık olsun vanımm

Medya medya olalı böyle yalakalık görmedi

Geri