Bir Yersiz Sözdü "Gidiyorum" ve Gittin

ported

New member
Reaction score
0
gidiyorum.jpg

Kaybediyor tüm zamanlar anlamını yitirmemek için uğraşılan tüm hayatlar kopuyor. Tutmak için kan türküleri okunuyor. Zaman geçiyor ve giden dönmüyor genelde herkes gidiyor. Her giden gitmeden önce parçalıyor giderken birkaç parça alıyor. Eksiliyorum. Yine gördüm seni görünmezken daha doğrusu sen beni görmezken daha rahatım biliyorum aklımda tuttuğum, tutsak olduğum, kelimelere boğulduğum senle senin alakan olmadığını. Işıklar kandırdı bu sevgiyi cesaret deme ne olur bilmiyorsun ne kadar eksildiğimi, her güne nasıl başladığımı, günlerin gecelere nasıl bağlandığını. Hem yettim artık öyle bir doldum ki kendime arttım.

Seni arıyorum seni buluyorum elini tutuyorum birisi çıkıyor sen gidiyorsun elini alıyorsun susuyorum gitme desem dönermisin? Kendimi kandırıyorum kendime söylüyorum kendim kanıyorum . Sessizce kanıyorum tutsamda kendimi susmuyor bu sevgi. Kimse yanılmadı senin yanında benim sana kandığım kadar kaç defa karardım ansız kaldım ansızın aldın tüm güneşlerde karardım.

Bir gün geldi giyorum dedin. Gitmene karşılık bir seyler duymak istedin, biliyorum ama ne desem dönmezsin artık tüm günleri özene bezene topladım saydım sakladım. Üç kere öptüm yüksek bir yere bıraktım. Bir gün geldi gidiyorum dedin gittin

Hem yettim artık öyle bir doldum ki kendime arttım.

burayı çok beğendim

kalemine sağlık

Geri