Bir yıldızın çöküşü : Appiah

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
etbouf.jpg

Fenerbahçe´ye geldiğinde muhteşem fiziği ve gücü ile ortalığı kasıp kavuran Ganalı futbolcu, sakatlığı ve hastalığı nedeniyle artık koltuk değneği yardımıyla yürüyor, fazla kilolarıyla dikkati çekiyor.

Hali içler acısıydı İtalya'nın ünlü kulübü Juventus’tan, büyük umutlarla 8 milyon Euro ödenerek Sarı-Lacivertli kulübe 3 yıl önce transfer edilen Stephen Appiah, Fenerbahçe defterini kesin olarak kapattı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek bankadan parasını alan ve geldiği gibi sessiz sedasız Türkiye’den ayrılan Appiah’ın görüntüsü içler açısıydı. Fenerbahçe’ye ilk geldiği yılki görüntüsünden eser kalmayan Ganalı’nın aşırı kilo aldığı ve değnek yardımıyla yürüyebildiği gözlerden kaçmadı.

Arzuman: Ona ulaşamıyoruz

Tanınmamak için şapka takan ve oldukça bitkin gözüken Appiah, aslında Fenerbahçe hayranıydı. Ancak ciddi rahatsızlığından sonra gerek menaceri, gerekse avukatının yanlış yönlendirmeleri sonucunda hem takımından hem de futboldan soğudu. Sakatlığından dolayı ipler iyice gerildi ve sonuçta olay FIFA’lık oldu. Konuyla ilgili konuşan kulüp doktoru Pier Arzuman, tecrübeli oyuncudan bir türlü haber alamadıklarını belirterek, “Son durumu nedir maalesef bilemiyoruz” dedi.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=873447&Date=06.06.2008&ver=97

Alıntıdır.​

Kendisi kaybeder.sürekli klüpten gizlenip,kendine bakmassa olan futbol hayatına olur.Fb biraz maddi anlamda zarar etse de bu para şuana kadar bir sürü satışla misliyle kazanıldı zaten.

Yalnız Appiah'ın Gol sevincini çok özledim:(

böle olması 2 taraf için kötü oldu bana göre ilk oynadığı sene yi baz alırsak marcodan daha iyiydi böle oyuncunun bu duruma düşmesi ama en büyük kötülüğü kendine yaptı sonuçta fenerbahçede istediği tüm imkanlar vardı

birde manisalı gs nin elinde 4 5 senede kaç yabancı futbolcu patladı bi sayarmısın

ah appiah ah schalkeye attıgı gol hala aklımda süper oyuncuydu bence yazık oldu

Zaten bıze gelene bısıler oluyo nedense carlosda sakatlandı :D var bır ugursuzluk

appiah benim adamın yaa..keşke böyle olmasaydı...ama söylede bi fark var önceden fenerbahceye gelen yıldızlar medya baskısından sundan bundan türkiyede oynamak istemezken şimdi sakatlık dısındaki herhangi bi sebebten giden yok hatta alex fenerbahce beni istedigi sürece burada kalırım diyebiliyo bu büyük bi gelişmedir....

Şansına küssün yapacak bişe yok.Bu tür sakatlıklar birçok yıldızı yok etti.İyi oyuncuydu....

Geri