ifrit
RuHaNi WaRliK
cogu kisinin amerika hayalleri kurmasini hic anlamis degilim, sanki ozgurluk orda, para orda, hersey sonuna kadar orda...
burda birsey yapamadiysan, tutar dalin yoksa orada da olmayacak diye dusundum hep, tas yerinde agirdi...
abimlede uzun suredir gorusemiyorduk, bu yaz 2 hafta gorustuk ama yetmedi, bu seferde ben yanina gideyim dedim we wizeye baswurdum
bi dunya masraf we bu sabah gorusmeye gittim,
ogrenci belgesi gelir belgesi vs vs, 2 adet asagidaki sacma sorularin oldugu belge,
-terorist amaclar icin mi gidiyor sunuz?
-gidip donmemeyi mi dusunuyorsunuz....
we mulakat geldi, karsinizda yarim yamalak ingilizcesiyle bir amerikali, ondan daha iyi ingilizcesiyle ben, ingilizce sohbete basladik sordu sorusturdu,
her sey tamamdi da beni Turkiyeye baglayan birsey yoktu, gidersem donmezdim
oyle dedi bana,
kafasi bu kadarina basiyordu, universite son siniftayim we 3 hafta tatil yapacaktim, geri donmemem nasil mumkun olsun...
aciklama yapmak istediginde ``bugunluk wize alamayacagina karar werdim`` diyor,
bir cok seyi sorguladim ordan ciktigimda,
benim insanim neden oraya merakliydi, kurunun yaninda yas her zaman yanar miydi, neden bir Turk olarak bu sekilde muamele gordum...
cogunun cewabini biliyoruz,
ilk we son denememdi bu, bir dahaki sefere onlar gitmemi isteyecek, bense bugunu unutmayacagim...
burda birsey yapamadiysan, tutar dalin yoksa orada da olmayacak diye dusundum hep, tas yerinde agirdi...
abimlede uzun suredir gorusemiyorduk, bu yaz 2 hafta gorustuk ama yetmedi, bu seferde ben yanina gideyim dedim we wizeye baswurdum
bi dunya masraf we bu sabah gorusmeye gittim,
ogrenci belgesi gelir belgesi vs vs, 2 adet asagidaki sacma sorularin oldugu belge,
-terorist amaclar icin mi gidiyor sunuz?
-gidip donmemeyi mi dusunuyorsunuz....
we mulakat geldi, karsinizda yarim yamalak ingilizcesiyle bir amerikali, ondan daha iyi ingilizcesiyle ben, ingilizce sohbete basladik sordu sorusturdu,
her sey tamamdi da beni Turkiyeye baglayan birsey yoktu, gidersem donmezdim
oyle dedi bana,
kafasi bu kadarina basiyordu, universite son siniftayim we 3 hafta tatil yapacaktim, geri donmemem nasil mumkun olsun...
aciklama yapmak istediginde ``bugunluk wize alamayacagina karar werdim`` diyor,
bir cok seyi sorguladim ordan ciktigimda,
benim insanim neden oraya merakliydi, kurunun yaninda yas her zaman yanar miydi, neden bir Turk olarak bu sekilde muamele gordum...
cogunun cewabini biliyoruz,
ilk we son denememdi bu, bir dahaki sefere onlar gitmemi isteyecek, bense bugunu unutmayacagim...