bir ton kirik link var

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
selam arkadaslar

oyun bölümü,program bölümü vs yani bir cok bölümün linkleri kirik
sabit linklerin cogu kirik/ölmüs/silinmis resimler imageshack linki oldugu icin
gözükmüyor

bir ton hemenpaylas linki var [cokdan kapandi o site herkezin bildigi gibi]

http://www.hackhell.com/2004-2005-2006-da-cikan-oyunlar-bayilacaksiniz-t72236.html

buna benzer bir cok aktiv link silinmis/ölmüs cogu linkler kirik
bir cok link'de sadece copy/paste yapilmis bunlara bakan yokmu ? kontrol eden yokmu ? eger üyeler kendi paylasimlarini kontrol etmiyorsa mod arkadaslarimiz bi göz atmasi lazim diye düsünüyorum

yöneticiler kötü demiyorum yanlis anlasilmasin lütfen

bukadar kaliteli bukadar büyük bir forum'da bukadar cok kirik linkin isi yok

saygilar...

Allah'a Emanet Olun

ewt eski konularda baya bir kırık link mevcut...

tüm modlar,smodlar bi temizlik yapmamız gerekiyor...

Evet bende çok karşılaşıyorum..
Ama modlarında elillerinden gelenlerini yaptığına inanıyorum!!

Ben elimden geldiğince temizlemeye çalışıyorum..
Geri dönüşüm kutusuna girip ilk 10 sayfasını inceleyenler görebilir..
Ama bu iş sadece bizim çabamızla bitmez..
Sizlerde gördüğünüz kırık linkleri o bölümün şikayet ve ihbar hattına bildirerek bize yardımcı olabilirsiniz..
İyi forumlar

Temizlik yaparız diyen çok da icraat yok ;=) Bu hep böyle olmuştur hemenpaylas tan önce de sonra da..

Kırık linkli yada capsleri gözükmeyen konuları biyere not alıp bu başlığa yazınız toplu halde biriktirip

http://www.hackhell.com/sikayet-ihbar-hatti-t94100.html

Bizde tabii denk geldikçe ve boş vakitlerimizde bakıyoruz eski konulara, ama çok fazla konu var bildiğiniz gibi..

Her bölümün modu kendi bölümünü hallederse problem kalmaz. Herkes evinin önünü süpürse mantığı

evet mail hackingdede durum öyle ama temizlik için boş bir zaman düzgün bir hafa ve güzel bir müzik gerekiyor bu 3 şeyi bir araya toplayabilirsem bende başlıyacağım :)

Oyun bölümün de şimdilik 32 sayfa / 640 konuyu kontrol ettim, kırık olanları kapattım, sıra sıra devam edeceğim

iyi de kırık linkli sayfaları kapatmanın ne gereği var ?? hepten silinsin bu yapılan şey tozları halının altına süpürmek gibi bişey

Uzunefe' Alıntı:
iyi de kırık linkli sayfaları kapatmanın ne gereği var ?? hepten silinsin bu yapılan şey tozları halının altına süpürmek gibi bişey

Benim geçmişe saygım var o başlıklar silinirse kişilerin teşekkür ve mesaj sayıları azalacaktır, bunu istermiydin?

Kendi bölümümdede şuan sabit başlıklardaki linkler kırık tekrar dosyaları bulmaya çalışıyorum yani başlıklıları temizlemem mümkün değil çünkü dökümanlar mevcut.. evde tekrar bulduğumda hepsini bir yere atacam bundan sonrada kalitesiz ve sözünde durmayıp sınırsız dosya paylaşımı felsefesini 5 paralık eden siteleri kullanmayız umarım..

yetkili arkadaslar hepsine yetisemiyor malesef e yetismelerinide bekleyemeyiz halıyle bugun reaktor oyun bolumunu biraz temizledi

Valla reakt0r Bugün İyi Temizlik Yaptı...

hafta sonu islam ve insandaki kontrol edebildiğim linleri kontrol edicem
bölümle ilgilenen userlarda bana bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim
herkese iyi forumlar arkadaşlar =)

Türk Adult Gizli Çekim Bölümünde 117 kırık linkli konu çöpe atılmıştır. Devamı gelecektir.

Tür Adultta toplam 300 tane kırık link çöpe atılmıştır 40 capsız konu capsız videolarla birleştirilmiştir 40 capsı ölmüş konunun capsları düzeltilmiştir çalışmaya halen devam ediyorum

knight online özel bölümü açılırken 30 dan fazla konu silinmiştir!
dün akşam hocuspocus,react0r ve jackalın da destekleriyle
aynı gün açılan 9 gereksiz,hakaret içeren,paylaşım içeriği olmayan konu silinmiştir!!!

knight isteyenler knight online özel bölümünden arkadaşlar ;)
online oyunlarda silinmesi gereken 25 tane daha konu var sanırım
vaktim olunca tüm yetkili olduğum bölümlerde büyük bir temizlik yapıcam
herkese iyi forumlar kolay gelsin

Geri