icemen
New member
- Reaction score
- 0

Turkcell Süper Lig'de dün akşam oynanan Bursaspor-F.Bahçe maçının tansiyonu yüksekti. Derbide G.Saray, ezeli rakibi Beşiktaş karşısında çok rahat bir galibiyet alınca, F.Bahçe'yi stres bastı. Bursa'ya mutlak 3 puan için gitmişti. Bir türlü aradığı golü bulamadı. Sinirler gerildi. Hakeme itirazlar başladı. Lugano ve Gökhan Gönül maç boyunca hakemi çekiştirdi durdu.
"TECAVÜZE UĞRAMADIĞI KALDI"
Maraton'da maçı yorumlayan Erman Toroğlu, karşılaşmanın hakemi Deniz Çoban için ağır sözler sarfetti. Toroğlu, "LUGANO Bana dokunamazsın. Sen kimsin? Çek elini diyor hakeme. Bunu derken benim hakemim zavallı. Bir tek tecavüze uğramadığı kalıyor. Bir hakem bir oyuncuya dokunamaz. Ama futbolcu da ona dokunamaz. Lugano formasını koruyor, ancak Çoban federasyon formasını koruyamıyor.
"SEN HAKEM DEĞİLSİN"
Fenerbahçe'ye 6 sarı, Bursa'ya da 2 sarı kart çıkardığını hatırlatan Toroğlu, "8 tane sarı verirken 2 kırmızıya dönememişsen, sen hakem değilsin. Ya sarıların yanlış ya da yüreğin yetmiyor. Hakem Luganonun Yenalla girdiği pozisyonu da yanlış yorumladı. İkisi de topa geliyorlar. Lugano ayağını yerden kaldırmıyor. İkisinin de dizi birbirine geliyor. Ben kart kullanmam bu pozisyona. İkili mücadele bu. Tek doğru kararı kendisine tepki gösteren Güizaya, yine kendisini iten Alexe gösterdiği kart. değerlendirmesinde bulundu.
Fenerbahçe, Alex'in ilk yarının sonlarında attığı tek golle maçtan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşma sonrası olaylar çıktı.
kaynak:superonline